Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Promocija pretplate na Styrijina izdanja

pretplata
PR
Autor
PR članak
13.04.2012.
u 09:00

Posjetite City Centar One East na Žitnjaku u subotu 14. 4. i nedjelju 15. 4. od 9 do 21 sat i uživajte u našem \"kutku za čitanje“

Pretplata omogućava uživanje u jutarnjim ritualima započinjanja dana uz omiljeni napitak i novine ili opuštanje na kraju dana uz zanimljiv, aktualan i zabavan sadržaj koji vam samo uz pretplatu dolazi na vašu kućnu adresu. Uz pretplatu novine dolaze k vama i rješavaju vas brige gdje kupiti novine.

Posjetite City Centar One East na Žitnjaku u subotu 14. 4. i nedjelju 15. 4. od 9 do 21 sat i uživajte u našem "kutku za čitanje“ gdje možete sjesti i pročitati svoje omiljene dnevne novine, tjednike i mjesečnike u izdanju Styrije u Hrvatskoj. Kutak je ugodan prostor koji podsjeća na vaše omiljeno mjesto odmora i relaksacije u kući – dnevnu sobu gdje će biti i hostese koji će zainteresiranima pokloniti testnu pretplatu uz koju imate jedinstvenu priliku testirati jedan od ponuđenih modela pretplate.

Jeste li znali da, osim što pretplata štedi vrijeme, štedi i novac jer su temeljem pretplate osigurane najpovoljnije cijene, različiti modeli pretplate, fleksibilni načini i dinamike plaćanja prilagođene potrebama i mogućnostima pretplatnika. Pretplatnicima kao znak zahvalnosti za vjernost darujemo jedinstvene prilike rezervirane samo za njih, brojne popuste, nagradne igre i natječaje te vrijedne darove tijekom cijele godine.

Dođite u City Centar One East na Žitnjaku i uživajte u zanimljivim promotivnim aktivnostima koje smo pripremili za sve posjetitelje i kupce City Centra One East. Iskoristite vikend za odmaranje, druženje, kupnju i priliku da testirate pretplatu jer smo pripremili nekoliko modela svim zainteresiranima na dar!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?