Proizvodnja goveđeg mesa mogla bi do 2030. narasti 35%
U Hrvatskoj je već godinama trend smanjenja grla u stajama, a da bi se on zaustavio, kažu stručnjaci, valja potaknuti suradnju govedara i prehrambene industrije
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Što ne pitate male farmere u čemu je problem? Svi če u glas reči da je kriv todor i da je več godinama grobar hrvatskog sela. Nekadašnju visoku proizvodnju mesa i mlijeka držali su mali proizvođači koji su gotovo uništeni poratnom agrarnom politikom od strane raznih "stručnjaka"