Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prima grupa oduševila novim proizvodima na najvećem sajmu namještaja u Europi!

Prima grupa
Foto: PR FOTO
1/6
PR
Autor
PR članak
02.02.2016.
u 10:04

Na najznačajnijem europskom sajmu namještaja „imm Cologne 2016.“, sajmu koji obiluje dizajnerskim rješenjima iz cijelog svijeta, proizvodi Prima Grupe oduševili su brojne poslovne partnere, distributere i vlasnike najvećih trgovina namještajem. Na inovativnom štandu Prima Grupe veličine 250m2, šestu godinu  za redom,  predstavljeni su brojni proizvodi nove kolekcije za 2016. godinu. Kontinuirano ulaganje u razvoj asortimana, mladi dizajnerski tim, puno truda i mnoštvo novih ideja rezultirali su nizom funkcionalnih i modernih proizvoda vrhunske kvalitete.

Više od 80 novih proizvoda iz segmenta tapeciranog i masivnog namještaja, uz postojeće velike kupce iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Francuske, Engleske, Španjolske, Češke, Bugarske, omogućilo je Prima Grupi širenje i na neka nova tržišta poput Izraela, Maroka, Egipta... Tradicionalni kupci Prima Grupe (XXXLutz Grupa, Porta Grupa, Otto, ASKO, LIPO, Otto's,) koji su izvrsno prihvatili novu kolekciju za 2016.godinu, kao i novi kupci iz Europe i svijeta, garancija su daljnjeg razvoja  i rasta izvoza Prima Grupe u nadolazećim godinama.

Sve o novim trendovima za ovu godinu otkrila nam je Tea Tadej, voditeljica dizajnerskog tima Prima Grupe:“ Reinterpretacija namještaja iz razdoblja 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća nastavlja se i ove sezone – retro stil još uvijek je iznimno popularan.  Ovu godinu obilježit će i veliki povratak hrasta, a onaj najkvalitetniji dolazi upravo iz Hrvatske. Masivni stolovi funkcionalnog i trendi dizajna te inovativni i vizualno atraktivni stolci iznimno su interesantni Europljanima, posebice nama tradicionalno naklonjenim tržištima Njemačke, Austrije i Švicarske. U segmentu tapeciranog namještaja prevladavaju nježne pastelne boje, intenzivnije nijanse narančaste, zelene i plave, a tu su i sveprisutni klasici – siva, krem i cappuccino. Sofe se postavljaju na tanje noge kako bi djelovale elegantnije i kako bi, zajedno s klub stolićima i foteljama ostavljale dojam ujednačenog i skladnog interijera.“

Sajam „imm Cologne“ pokazao se kao izvrsna platforma za sklapanje novih poslova i otvaranja različitih mogućnosti plasmana robe na europska tržišta. Odlični poslovni rezultati ovog sajma osigurat će Prima Grupi u 2016. godini porast izvoznih poslova od najmanje 30% u odnosu na prethodnu godinu.

Želite prijaviti greške?