Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pridružite se RE/MAX-u, svjetskom broju 1 u industriji nekretnina

RE/MAX
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
14.07.2017.
u 13:23

Franšiza koja jamči autonomiju i obećava pouzdanost

Tijekom protekle 44 godine, RE/MAX je izgradio jedan od najjačih brandova u industriji nekretnina. S 110.000 agenata koji rade u više od 100 zemalja diljem svijeta, RE/MAX je svjetski broj 1 – najveći sustav agencija za posredovanje u svijetu nekretnina. RE/MAX Hrvatska dio je svjetske franšizne mreže agencija za nekretnine od 2008. godine, a s 15 je ureda i 100-tinjak agenata predvodnik u posredovanju nekretninama na tržištu Hrvatske.

Biti dijelom obitelji RE/MAX franšize prvenstveno podrazumijeva povjerenje i motivaciju koji u kombinaciji nude sveobuhvatni koncept poslovanja u industriji nekretnina – od širokog asortimana jednostavnih alata i resursa do izvanrednih programa obuke koji pokrivaju apsolutno svaki aspekt posla.

RE/MAX franšiza jamči autonomiju i slobodu vođenja posla, kao i podršku pouzdanog i provjerenog sustava. U RE/MAX-u se podružnice opremaju moćnim alatima koji omogućuju pojedincu da odabere vlastiti put i obavi posao upravo onako kako želi. Također, RE/MAX nudi razne tečajeve za poboljšanje poslovanja, bez obzira na to je li netko tek početnik u industriji nekretnina, je li riječ o agentu koji želi optimizirati svoj posao ili pak profesionalcu koji želi napredovati u karijeri.

Ime branda RE/MAX veže se uz uspjeh, a upravo su znanje i iskustvo sposobnih i dostupnih, visoko specijaliziranih RE/MAX stručnjaka glavni razlozi temeljem kojih RE/MAX brokeri i vlasnici uživaju visoku reputaciju. Kao lider u svijetu nekretnina, RE/MAX je u pravom trenutku implementirao tehnologiju u svoje poslovanje i time mogućnost suradnje, kao i ostale aspekte poslovanja, učinio poprilično jednostavnim i neograničenim.

RE/MAX se oglašava putem ključnih platformi – tiska, televizije i interneta, što u konačnici rezultira obostranim zadovoljstvom jer se na taj način franšizerima i voditeljima ureda pomaže pri regrutiranju najboljih agenata, a agentima se kroz te kampanje pruža potpora u privlačenju klijenata. Rast RE/MAX mreže u svijetu te regiji pokazatelj je da se RE/MAX-u itekako isplati pridružiti jer nudi idealne uvjete za izgradnju posla, a upravo je to korak kojim počinje ostvarenje vaših snova.

Postanite dio RE/MAX tima i saznajte više na www.remax.hr ili se obratite regionalnom uredu RE/MAX Hrvatska.

Želite prijaviti greške?