Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Predavanje o stvaranju novih prilika za rast kroz inovaciju

Prof. Rajesh Chandy
PR
Autor
PR članak
22.04.2013.
u 10:01

Predavanje profesora Rajesha Chandyja održava se u sklopu executive education programa Advanced Program in Business, koji je namijenjen obrazovanju srednjeg i visokog menadžmenta

Profesor Rajesh Chandy s London Business School, svjetski stručnjak za marketing, inovacije i poduzetništvo, dolazi u Zagreb održati dvodnevno predavanje „Creating opportunities through technology and market innovations“, 7. i 8. svibnja. Predavanje se održava u sklopu executive education programa Advanced Program in Business, koji je namijenjen obrazovanju srednjeg i visokog menadžmenta. Profesor Chandy izlagat će o stvaranju novih prilika za rast kroz inovaciju, oslanjajući se na primjere poslovnih slučajeva s globalnih tržišta, s naglaskom na primjenu zaključaka na poslovanje u Hrvatskoj i u regiji.

Prema profesoru Chandyju, poduzeća moraju neprekidno stvarati nove mogućnosti za rast kroz inovacije. Profesor će se na predavanju usredotočiti na dvije dimenzije inovacija: stvaranje vrijednosti kroz inovacije i izgradnju kulture inovacija. U prvom dijelu naglasak će biti na jedinstvenom putu do profita za svako pojedino poduzeće i na ravnoteži između stvaranja veće vrijednosti za potrošača i zadržavanja veće vrijednosti u poduzeću u odnosu na konkurente. Dio o izgradnji kulture inovacija, temeljen na prepoznatom istraživanju prof. Chandyja, pokrit će prakse i pristupe inovativnih svjetskih kompanija, a diskutiranjem o poslovnim slučajevima biti će identificirani načini kako poduzeća mogu stvoriti i očuvati kulturu inovacija.

Prof. Rajesh Chandy profesor je inovacija, poduzetništva i marketinga na London Business School, a doktorat iz marketinga stekao je na University of Southern California. Član je uredništva četiriju znanstvenih časopisa u području marketinga. Član je savjetodavnog odbora Global Innovation Foruma, a uz nekolicinu izvršnih direktora Fortune 500 kompanija je član i savjetodavnog povjerenstva za mjerenje inovacija u ekonomiji 21-og stoljeća ministra trgovine SAD-a.

Prijava za predavanje i dodatne informacije dostupni su na www.apb.hr ili putem direktnog linka.

Želite prijaviti greške?