Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO KAŽU STRUČNJACI

Amerika ide u recesiju, a za njom i mi. Pitanje je samo dokad će trajati

14.06.2022.
u 21:35

Rasprodaja dionica i dramatičan pad vrijednosti kriptovaluta tumače se kao siguran znak početka recesije, do koje dolazi nakon što države umjetno održavaju ekonomsku aktivnost tiskanjem novca.

Komentara 93

KI
kirogaju
21:51 14.06.2022.

Južna Koreja, Vijetnam i Meksiko nezaustavljivo rastu. Saudijska Arabija isto. Dijelovi Azije su se općenito u zadnjih 15 godina izuzetno razvila. Kinu nitko ne može zaustaviti . Amerika i EU posustaju i nemaju potencijala.

TA
Tajg
21:48 14.06.2022.

To već vrapci na granama godinama pričaju. Tiska se euro kao bivši dinar, Brisel postaje Beograd, mali centralizam postaje ogromni, Prije su se kontrolirali par ljudi nepodobnih za sustav, danas se kontroliraju cijele nacije!

TR
trpimir2022
21:57 14.06.2022.

Koliko bi tek loše bilo, da nije rata u Ukrajini ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?