Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednokratni porez

Poduzetnici šokirani, Vlada ostala pri svom prijedlogu: Dvije milijarde kuna od Ine, Spana, Zabe, HPB-a, Kutjeva...

18.11.2022.
u 10:22

Jednokratni porez koristit će se za financijsku pomoć najsiromašnijima, premijer i ministar financija pozivaju na solidarnost poduzetnika s njima

Komentara 6

LI
Lisa
11:33 18.11.2022.

Kriteriji su pažljivo kreirani da ne naškode PPD-u i Podravci. Svi smo taoci nekolicine podobnih

FO
FOX
21:11 21.11.2022.

E moj ministre, bivši ministar Marić je doktor za tebe! Nisi se ni zagrijao a već si smislio novi porez. I bilo kojoj budali bi to prvo palo na pamet!

KO
konj1
18:38 21.11.2022.

Firme koje su pod državnom kontrolom pretaču iz šupljeg u prazno, oni koji su pod polu-državnim pritiskom kao banke zbog mirovinskih fondova i sl. moraju pretrpiti, a svi strani investitori koji žele ulagati u zdravi kapitalizam mogu samo pobjeći ili odustati od toga pa početi učiti o uhljebničkom socijalizmu ako žele raditi ovdje, jer jednokratni porezi ili "opalit ću te po džepu jer si zaradio" su svakom pametnom znak o kakvoj se antipoduzetničkoj prčiji radi. Iznimka su strani uvoznici ili call centri i slično koji se preko noći pokupe ako ove gadarije prevrše mjeru a ionako ne nude neke kvalitetne poslove i ne investiraju u održivu infrastrukturu, ali ne očekujmo onda neku inovativnu industriju, kvalitetne poslove u uslužnom sektoru ili nekorumpirani turizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?