Podravkin ajvar prvi u inovativnoj squeeze ambalaži
Učetverostručena je proizvodnja squeeze proizvoda s 5000 na 20.000 komada po smjeni
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
To je doprinos kradeze marketing imbecila iz Podravke očuvanju okoliša od plastike........ Da ne govorim da iz ovakvih plastičnih pakiranja ne možeš iskoristit cijeli sadržaj, uvijek ostane 10-15%. kao kod majoneze ili kečapa, ak je ajvar pravi gusti onda će će i više ostati neiskorišteno...