Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

PIK Vrbovec dobitnik prestižnog priznanja „Save Food – dodana vrijednost“

Priznanje za implementaciju ambalažnih rješenja u kategoriji PIK narezaka
17. svibnja 2016. u 13:47 107 prikaza
PIK Vrbovec
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/4

Na festivalu ambalaže FEST.A CROPAK 2016, a u sklopu međunarodnog stručnog skupa „Ambalaža i proizvod – dodana vrijednost“ u hotelu Sheraton u Zagrebu, PIK Vrbovcu dodijeljeno je priznanje u novoj kategoriji „Save Food – dodana vrijednost“ za implementaciju ambalažnih rješenja u kategoriji PIK narezaka.

Ocjenjivana su ambalažna rješenja koja osnovnoj funkciji zaštite proizvoda dodaju vrijednost u smislu stupnja inovacije, praktičnosti primjene, komunikacije s potrošačem te aspekta održivosti u odnosu na ciljano tržište. Među prvim nositeljima priznanja u kategoriji „Save Food – dodana vrijednost“ je i PIK Vrbovec čija će serija pakiranja biti prikazana na svjetskom sajmu Interpack 2017. u Düsseldorfu, zajedno s ambalažnim rješenjima brojnih predstavnika, članica Svjetske organizacije za ambalažu iz čak 52 zemlje.

PIK Vrbovec inovativna je kompanija koja kontinuirano ulaže značajna sredstva u proizvodne kapacitete, tehnologiju i nove proizvode. Vrhunska tehnologija narezivanja proizvoda, PIK-u je omogućila postavljanje novih trendova i zauzimanje pozicije tržišnog lidera u kategoriji narezaka, što dodatno potvrđuje ovo priznanje.

Na ovogodišnjim natječajima ukupno je pristiglo 58 nominacija u sklopu kojih je ocijenjeno više od 120 ambalažnih rješenja, dok je na festivalu prisustvovalo 120 sudionika i uzvanika iz više od 80 tvrtki i institucija iz Hrvatske i inozemstva.

SLAVNI HRVAT
Toni Kukoč otkrio detalje o najvećem: Ubojstvo oca prelilo je čašu, svi smo sjedili i plakali
udruga Prias
ZA LJEPŠI GRAD
Kako je jedna ekonomistica ljubav prema psima pretvorila u posao i pri tome došla na ideju o boljem okolišu