Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcijske kamate

PBZ uveo stambene kredite za mlade, kamata 6,50 posto

Božo Prka, predsjednik uprave PBZ-a
Pixsell
05.03.2010.
u 14:38

Stambeni krediti za mlade do 40 godina, uz akcijsku fiksnu kamatnu stopu od 6,50 posto godišnje.

PBZ  uvodi stambene kredite za mlade do 40 godina, uz akcijsku fiksnu kamatnu stopu od 6,50 posto godišnje, za prvu godinu otplate za kredite ugovorene do 1. lipnja 2010. Kamatna stopa za preostali rok otplate za mlade iznosi 6,60 posto godišnje, promjenjivo (EKS* 6,84 posto).

Banka ističe da su za redovne klijente, također  u ponudi novi povoljniji uvjeti uz akcijsku kamatnu stopu 6,50 posto godišnje, fiksno, za prvu godinu otplate kredita. Kamatna stopa za preostali rok otplate iznosi 6,85 posto, godišnje, promjenjivo (EKS* 7,08 posto).

U PBZ-u se može realizirati stambeni kredit u iznosu do 250.000 eura, do 95 posto procijenjene vrijednosti nekretnine. Neki od osnovnih modela stambenih kredita omogućuju klijentu realizaciju kredita bez jamaca, depozita i polica životnog osiguranja, samo uz standardne instrumente osiguranja. Moguće je povećanje iznosa kredita do 10 posto gotovinske isplate za plaćanje troškova kredita. Povećan je i iznos kredita za adaptaciju, do 70.000 eura, a uz sve namjene kredita, osim kupnje, 50 posto iznosa kredita može se koristiti gotovinski bez posebne naknade.

Ključne riječi

Komentara 4

BR
brle
23:41 09.03.2010.

vrlo je zanimljiv taj diskriminirajuci naziv \"za mlade\"! sto zele reci nasi ustavni suci o tim stvarima, gdje se sramotno preferira stanovnistvo prema godinama starosti. nigdje u ustavu ne stoji da je moguce preferirati nekoga prema dobnim granicama ....hmmm...doduse, u u hrvatskoj je sve moguce i nitko za nista ne odgovara. lud zbunjenoga...i zalosno do neba!

MM
Mladen Miletić
14:02 06.03.2010.

Barbaraska pljačka dok je u Njemačkoj samo 3,5-4,2 % kod nas je sve 100% skuplje . treba čekati ulaz u EU pa uzimat kredite tamo gdje je pljačka manja a ne podupirati ovakova stanja i sranja !

M6
München_612
10:11 29.03.2010.

Mister i kad udemo u EU nece se moci dobiti krediti iz, npr Njemacke..posto radim u toj branzi mogu ti reci da ima banaka u Njemackoj koje nece da finansiraju drugu pokrainu a kamoli drzave kao sto su Hrvatska itd.... LP Ines Stork http://www.drklein.de/berater-vor-ort.html?&tx_hypovertriebe_pi1[vertrieb]=188

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije