Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poskupljuje struja

Doznali smo koliko ćete plaćati struju od 1. travnja: Izračunajte svoj račun, poskupljenje nije isto za sve

23.03.2022.
u 21:00

Hrvatska kućanstva od 1. travnja plaćat će skuplje električnu energiju, a mijenjaju se i tarifne stavke koje se odnose na korištenje mreže te za opskrbu električnom energijom koje definira opskrbljivač nositelj obveze javne usluge opskrbe električnom energijom, uvažavajući paket mjera Vlade RH, pa stoga napominju da visina promjene računa u konačnici neće biti jednaka za sve kupce HEP Elektre.

Komentara 12

Avatar Zbregov
Zbregov
22:56 23.03.2022.

I vi nounari ćete plaćati ! hahahahah! bit će vam maži paštetu tanje da i za sutra ostane!! hahahahah!

ST
stefj
21:58 23.03.2022.

Očito idemo prema EU cijenama i sa strujom, jedino što ne idemo i s plaćama. Osim, naravno, u javnim strukturama, što je još dodatno zatući privatni sektor i osiromašiti građane.

ZV
zvcu
09:37 24.03.2022.

Josipe, Josipe.... Ako će cijene skočiti, kako će se prihodi smanjiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?