Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi grad na eko mapi, u Rijeku stiže Eko taxi

Eko taxi
Foto: Eko taxi
PR
Autor
PR članak
30.04.2019.
u 17:33

Eko taxi stigao je na riječke ulice i prva tri dana časti korisnike s 50 posto popusta na vožnju

U Rijeku, treći grad po veličini u Hrvatskoj te najveću luku, stigla je nova usluga taxi prijevoza. Jedan od vodećih hrvatskih taxi prijevoznika, Eko taxi, od 1. svibnja građanima Rijeke omogućava vrhunsku uslugu taksi prijevoza.

Eko taxi povodom svog dolaska u Rijeku svim korisnicima poklanja popust na vožnju od 50 posto koji vrijedi od 1. do 3. svibnja. Uz to, svim korisnicima Eko taxija svaki dan osiguran je i popust od 10 posto za plaćanje beskontaktnom Maestro® karticom u taxiju, a ponedjeljkom i utorkom čak 50 posto na plaćanje Mastercard® karticom iz aplikacije.

Cijena vožnje u Rijeci iznosit će 4 kuna start te 3 kune po kilometru, odnosno 0,80 kuna po minuti uz minimalnu cijenu vožnje od 12 kuna. Prednost vožnje Eko taxijem do sada su imali priliku iskusiti građani nekoliko gradova u Hrvatskoj u kojima je ovaj taksi prijevoznik otvorio svoje poslovanje unazad par mjeseci. Osim ekološke i sigurne vožnje, Eko taxi svojim korisnicima nudi kvalitetu usluge prijevoza, ali i vozača.

„Kao jedan od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj kontinuirano pratimo potrebe naših korisnika kao i potrebe samog tržišta, a jedan je od naših glavnih poslovnih ciljeva u 2019. godini snažno proširiti prisutnost brenda na cijelu Hrvatsku. Zato smo izuzetno sretni i zadovoljni kako ćemo od sada i građanima Rijeke pružati jednostavniju vožnju, ekološku osviještenost, sigurnost putnika i profesionalnost vozača. Snažno smo predani tome da budemo korisnicima najbolji omjer cijene i kvalitete i to je značajka zbog koje nas naši korisnici uvijek iznova odabiru kao svojeg omiljenog taksi prijevoznika. Vjerujemo kako će i građani Rijeke to prepoznati te nam dati svoje povjerenje i uživati u vožnji s nama“, izjavio je Božo Miletić, direktor Eko taxija regije Jadran

Eko taxi je u Rijeci moguće naručiti preko besplatne aplikacije Eko taxija, pozivom na 051 59 00 59, putem web forme na www.ekotaxi.hr ili rezervirati putem e-maila: rezervacija@ekotaxi.hr (minimalno sat vremena ranije), a moguća je i narudžba vozila s dječjim sjedalicama i vozila opremljenih za prijevoz kućnih ljubimaca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?