Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi brend za jasnu, jednostavnu i izravnu banku

Addiko Bank
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
11.07.2016.
u 16:00

Dobro došli u Addiko Banku, novi brend i banku pod kojim nekadašnja Hypo Alpe-Adria-Bank, od 11. srpnja posluje u Hrvatskoj. S novom vlasničkom strukturom koju čine Advent International, jedan od najvećih globalnih ulagača i Europska banka za obnovu i razvoj, Banka se odlučila na temeljitu promjenu poslovanja i primjenu viših standarda. Promjena imena i brenda sastavni su dio poslovne strategije Banke koja je prvenstveno orijentirana na poslovanje s građanstvom te s malim i srednjim poduzetništvom.

„Najbolje stvari su zapravo vrlo jednostavne. Tome i sami težimo i na to ćemo staviti naglasak u našem poslovanju. Želimo biti banka koja će pružati jasnu, jednostavnu i izravnu uslugu. Svjesni smo da se bankarstvo smatra previše kompliciranim, a mi to želimo promijeniti i klijentima omogućiti jasnije, jednostavnije i izravnije bankarstvo“, ističu u Addiko banci.

Kako bi ispunila obećanje Addiko Bank će kako kažu u svakodnevnom poslovanju primjenjivati tri načela. Fokusirat će se na bitno, osiguravajući klijentima, ključne proizvode i usluge. Bit će učinkoviti poboljšavajući interne procese i procedure, i komunicirat će jednostavno i proaktivno, imajući u vidu potrebe svojih klijenata i partnera.

„Za naše klijente, u tehničkom smislu rebrendinga, ništa ne mijenja. Naše usluge i proizvode koje ćemo sustavno unaprjeđivati mogu nesmetano koristiti jer postojeći brojevi računa, PIN-ovi, ugovoreni uvjeti i prava ostaju isti, dok će postojeće debitne i kreditne kartice važiti do datuma njihova isteka“, poručuju iz Addiko banke.

Foto: PR FOTO

Želite prijaviti greške?