Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krediti

Nova ponuda namjenskih kredita HPB-a za motorna vozila i plovila

krediti
Davor Puklavec/Pixsell
29.04.2010.
u 11:15

Kredit za kupnju novih motornih vozila i plovila klijentima je dostupan u iznosu do 55 tisuća eura u kunskoj protuvrijednosti, dok je za kupnju rabljenih vozila i plovila moguće realizirati iznos do 13.750 eura.

Hrvatska poštanska banka proširila je ponudu namjenskih kredita za građane kreditom za kupnju motornih vozila i plovila. Novu će kreditnu liniju banka prvi put ponuditi u okviru tradicionalne manifestacije "Dani male hrvatske brodogradnje“ kojoj je glavni pokrovitelj, a tako će ujedno promovirati domaću brodogradnju i kupnju domaćih plovila - priopćeno je iz banke.

Kredit za kupnju novih motornih vozila i plovila klijentima je dostupan u iznosu do 55 tisuća eura u kunskoj protuvrijednosti, dok je za kupnju rabljenih vozila i plovila moguće realizirati iznos do 13.750 eura. Krediti su klijentima na raspolaganju bez jamaca, a potrebni instrumenti osiguranja ovise o iznosu kredita. Maksimalni rok otplate kredita je sedam godina, a kamatna stopa na kredit iznosi 9,49 posto godišnje (EKS od 10,80 posto). Banka klijentima nudi i ostvarenje niže naknade za obradu kreditnog zahtjeva, ovisno o korištenju ostalih proizvoda iz ponude banke.

Ovom ponudom HPB nastavlja širiti asortiman kreditnih proizvoda za građane u okviru svoje kampanje "HPB domaći krediti za sve“ kojom je klijentima ponudila stambeno kreditiranje bez jamaca, nižu kamatnu stopu za stambene kredite mladima te kredite za pripremu turističke sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije