Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Online edukacije

Naučite, upotrijebite i profitirajte

Online edukcije za poduzetnike
Foto: Thinkstock
1/3
26.05.2014.
u 14:13

Uz pozitivne priče koje svakodnevno plasiramo čime se trudimo vratiti optimizam, sada svi poduzetnici mogu kroz edukativne materijale steći nova, svakako potrebna i korisna znanja.

U sklopu projekta Poslovni uzlet kojega je Poslovni dnevnik ove godine pokrenuo s Ministarstvom poduzetništva i obrta kao partnerom i suorganizatorom, osigurali smo malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima da uz besplatnu registraciju na stranici Poslovnog dnevnika dobiju pristup vrijednom edukativnom materijalu.

Uz pozitivne priče koje svakodnevno plasiramo čime se trudimo vratiti optimizam, sada svi poduzetnici mogu kroz edukativne materijale steći nova, svakako potrebna i korisna znanja.

Unutar specijala Online edukacija za poduzetnike  Poslovni dnevnik vam donosi mnoštvo prezentacija, video-predavanja, how-to materijala, vodiča i online-edukacija koje će vam sigurno pomoći da unaprijedite svoje poslovanje i budete bok uz bok s vašom konkurencijom, ili čak korak ispred nje.

Registracijom na specijalu Poslovnog dnevnika dobivate besplatne edukativne materijale kroz koje ćete u samo nekoliko trenutaka doznati gdje ste pogriješili u pokretanju biznis, kako oglašavati svoj proizvod na internetu, kako kreirati prodajnu cijenu koja će privući kupce,  sve što vas je zanimalo o porezima, financijama i računovodstvu, kako vam programi Ministarstva poduzetništva i obrta mogu pomoći, kako se pripremiti za intervju za posao, kako pregovarati, kakve izvještaje želi vidjeti svaki šef, kako prepoznati malverzacije u poslovanju, kako osnovati tvrtku za 10 kuna i mnoštvo korisnih podataka kako bi stekli nova poslovna znanja, a kroz njih i nove poslovne mogućnosti.

Nova edukacija  pod nazivom  Što putničke agencije trebaju znati o PDV-u autora Mazars Cinotti Consulting iz prve ruke donosi korisne informacije i savjete.

Registrirati se možete ovdje, a nakon ispunjavanja formulara kojim ćete dokazati da ste mali ili srednji poduzetnik, ostvarujete pristup korisnim materijalima koje možete besplatno preuzeti (downloadati) i naučiti nove trikove, savjete i informacije kako vi vaša tvrtka bila što konkurentnija i uspješnija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije