Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni uzlet grada Varaždina

Naučite kako upravljati financijama i povoljno osmisliti marketinšku kampanju

Poslovni uzlet
Foto: Fotolia
11.02.2016.
u 08:00

Treću godinu zaredom, Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim edukacijama za poduzetnike, obrtnike i sve one koji žele naučiti kako biti što uspješniji u svakodnevnom poslovanju. U suradnji s gradom Varaždinom i Varaždinskom županijom održat će se „Poslovni uzlet grada Varaždina“, koji će se izvoditi u obliku zanimljivih radionica i predavanja raspodijeljenih po tematici u edukativne blokove.

Sudionici će imati priliku prisustvovati i na zanimljivoj panel diskusiji na temu potencijala razvoja poduzetništva

Kroz tri edukativna bloka polaznike će se detaljnije informirati o korisnim temama i neizostavnim uslugama s kojima se poduzetnici i obrtnici svakodnevno susreću, a koje čine ključne alate za osiguravanje dugoročnosti i proboja na tržištu. Predavači Poslovnog uzleta iskusni su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i zavidnim uspjesima, koji će svoje znanje demonstrirati na aktualnim i realnim primjerima iz područja financija, marketinga i menadžmenta. Premda su edukacije besplatne, zbog ograničenog broja mjesta nužno je osigurati prijavu.

Pohađanjem prvog edukativnog bloka o financijama polaznici će saznati informacije o osnovnim bankarskim proizvodima te raspoznati njihovu efikasnost i benefite kada se primjenjuju u konkretnim slučajevima. Također će sudionici imat priliku informirati se o procesu dobivanja bespovratnih sredstava iz EU fondova. Bit će govora od same poslovne ideje i raspoloživih natječaja do pregleda zahtjeva i potrebne projektne dokumentacije. Sredstvima usmjerena na gospodarstvo potiče se gospodarski rast i to subvencijama od 36%-45% od visine investicije u proizvodnji, a prijavitelji mogu biti mikro, mali i srednji poduzetnici te obrtnici. Ova sredstva predstavljaju veliki potencijal za sufinanciranje informatičko komunikacijske tehnologije u područjima razvoja, gdje sufinanciranje može iznositi i do 90% prihvatljivih troškova.

Detaljan raspored događaja dostupan je na linku.

Sudionici Poslovnog uzleta imat će jedinstvenu priliku usvojiti najbolje od stručnjaka iz područja marketinga. Predavači će sudionicima objasniti kako iskoristiti moć digitalnog marketinga te kako s malo novaca napraviti uspješnu marketinšku kampanju. Kao jedan od neophodnih alata digitalnoga svijeta biti će predstavljene Cloud usluge te će okupljeni moći saznati kako uspješno voditi tvrtku i izvan ureda.

Ukoliko ste zainteresirani već danas osigurajte svoje mjesto putem online prijave.

Edukacije i panel diskusija organizirane su u sklopu Poslovnog uzleta, projekta koji je nastao u svrhu unaprjeđenja efikasnosti poslovanja malih i srednjih poduzetnika i obrtnika i poticanja razvoja hrvatskog gospodarstva. Predavanja i edukacije Poslovnog uzleta posjetilo je do sada preko 7000 poduzetnika.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije