Nakon pršuta, maslinovog ulja i mandarine još jedan hrvatski proizvod dobio oznaku izvornosti
Proces zaštite naziva „Ogulinski kiseli kupus“/“Ogulinsko kiselo zelje“ započeo je u prosincu 2011. godine
Komentari 3
ZV
Autentican je kao i hrvatska sljivovica i hrvatski ajvar i hrvatski leskovacki rostilj i najautenticniji i planetarno poznat hrvatski užički kajmak
Ovo na fotki nije kiseli kupus . Kiseli kupus je srpski specijalitet , nema kuce koja nema kacu na terasi . Primjecujete da se proizvodi u regiji koja je (bila ) naseljena Srbima . Ja sarmu obozavam .
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
btw.zasto neki komentiraju .Kakve veze ima tko je gdje bio naseljen i u kojem broju.Ovdje je rjec o zastiti Ogulinskog kupusa koji se uzgaja u Hrvatskoj a ne da tamo bilo tko i bilo gdje svoj kupus koji nije Ogulinski iskazuje za Ogulinski.Isto kao sto je jedan Slavonski kulin/kulen a ne neka kobasica kulen,ili neke kopije koje zovu kulenom a sa kulenom nemaju bas nista .Tako je samo jedan Ogulinski kupus(zelje)..