Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Moderne elektroničke usluge Podravske banke

Podravska banka
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
10.06.2014.
u 11:25

Vodeći se kontinuiranim unapređenjem u razvoju bankarskih proizvoda, Podravska banka razvila je niz elektroničkih usluga, čime se nameće kao ozbiljan konkurent na tržištu modernog bankarstva.

POBAklik i mPOBA usluge internetskog i mobilnog bankarstva klijentima omogućuju obavljanje čitavog niza financijskih transakcija bez dolaska u banku.

POBAklik usluga namijenjena je klijentima koji svoje poslovanje žele olakšati, ubrzati i pojeftiniti. Financijske transakcije putem POBAklik usluge obavljaju najsuvremenijim putem- uz identifikaciju pomoću Display kartice ili mobilnog tokena, čime je zajamčena diskrecija i visoka sigurnost poslovanja. Glavne prednosti POBAklik internetskog bankarstva su jeftinije naknade u odnosu na šalterske, te ušteda vremena (bez čekanja u redu).

mPOBA usluga namijenjena je korisnicima pametnih telefona, omogućava brz i jednostavan pristup vlastitim računima i provedbi transakcija. Neovisno o lokaciji i radnom vremenu, transakcije je moguće obavljati s bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj i svijetu, bez obzira na doba dana. Bankarske usluge su vam dostupne u trenu, a ostvarujete i značajnu uštedu, jer su transakcije jeftinije nego iste u poslovnici Banke. Plaćanje je brže i jednostavnije, u roku od nekoliko minuta, pa nema potrebe za odlaskom u Banku. Uz korištenje predložaka, račun je moguće platiti u svega 3 klika.

POBA Maestro® PayPass™ karticu – Isprobajte prednosti beskontaktnog plaćanja

POBA Maestro PayPass kartica zadržava sve funkcionalnosti postojeće Maestro kartice, uz dodatnu mogućnost beskontaktnog plaćanja na prodajnim mjestima koja imaju oznaku za beskontaktno plaćanje.

Novom Maestro PayPass karticom transakciju u potpunosti izvodite sami - karticu je dovoljno samo prisloniti na beskontaktni čitač i Vaša će transakcija biti odrađena u samo nekoliko sekundi.

POBA eBroker je nova usluga Podravske banke koja nudi mogućnost trgovanja financijskim instrumentima na Zagrebačkoj burzi. Trgovanje je moguće s bilo kojeg računala u svijetu gdje postoji pristup Internetu. Uz pomoć eBroker usluge Podravske banke, može se trgovati vrijednosnim papirima, bilo da se radi o dionicama, obveznicama, certifikatima ili komercijalnim zapisima na domaćem tržištu kapitala.

Više informacija potražite na www.poba.hr, Info telefonu 072 655 260 ili u najbližoj poslovnici POBA-e.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?