Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
green-tech sajam

Min. gospodarstva pokrovitelj GREENVEST: HOME EDITION

croenergo.eu
12.07.2013.
u 10:23

Izdanje prvog hrvatskog green-tech i green-lifestyle sajma otvorenog tipa 'GREENVEST: HOME EDITION' održat će se u trgovačko-zabavnom centru Arena od 17. do 19. listopada

Ministarstvo gospodarstva prihvatilo je pokroviteljstvo nad organizacijom prvog green-tech i green-lifestyle sajma GREENVEST: HOME EDITION, stoji u priopćenju Saveza za energetiku Zagreba.

U tekstu dopisa koji potpisuje zamjenik ministra  Alen Leverić stoji sljedeće: "Sukladno vašem dopisu zaprimljenom 4. srpnja u vezi sa zamolbom za pokroviteljstvo nad organizacijom prvog hrvatskog green-tech i green-lifestyle sajma GREENVEST, koji će se održati od 17. do 19. listopada u Zagrebu, izvješćujemo vas da Ministarstvo gospodarstva prihvaća pokroviteljstvo navedenog događaja bez financijske potpore."

Izdanje prvog hrvatskog green-tech i green-lifestyle sajma otvorenog tipa 'GREENVEST: HOME EDITION' održat će se u trgovačko-zabavnom centru četvrte generacije – Arena Centru od 17. do 19. listopada na raspoloživoj unutarnjoj izložbenoj površini od 1000 m2 i vanjskoj izložbenoj površini od 2500 m2, a riječ je o sajmu na kojem će se predstavljati domaće i strane tvrtke te njihove 'green' usluge, proizvodi i tehnologije krajnjim potrošačima.

Područja sajma su: ekoinovacije, ekopoljoprivreda, energetska učinkovitost, financijske usluge, informatičke tehnologije, inteligentna energija, inteligentni sustavi i procesi, inženjerske usluge, konzultantske usluge, obnovljivi izvori energije, proizvodi od recikliranih materijala, tehnologije reciklaže, zaštita okoliša, zelena gradnja, zelene uslužne djelatnosti, zeleni lifestyle proizvodi, zeleni prijevoz i zeleni turizam.

Događaj će se održati u organizaciji Saveza za energetiku Zagreba i tvrtke Energo Media Servis, suorganizaciji Hrvatske gospodarske komore - Europske poduzetničke mreže u Hrvatskoj, a pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i generalnim supokroviteljstvom gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i Grada Zagreba – Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj.

Sve informacije mogu se dobiti na www.greenvest.com.hr ili pozivom na broj Informativnog centra Saveza za energetiku Zagreba i Energo Media Servisa na +385 1 6441 445.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije