Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Mikrokrediti donose Nobelovu nagradu

Mikrokrediti
Foto: Shutterstock
PR
Autor
PR članak
03.05.2017.
u 08:49

Osnivač modernih mikrokredita te osnivač i vlasnik Grameen Banke u Bangladešu, Muhammad Yunus je 2006 godine dobio Nobelovu Nagradu za mir za svoj doprinos u suzbijanju siromaštva u zemljama u razvoju putem mikrokreditiranja. UN je 2005 godinu proglasio Međunarodnom godinom mikrokredita.

I u razvijenim zemljama veliki postotak stanovništva se u nekom trenutku nađe u situaciji kada nema nikakvu ušteđevinu. U takvim slučajevima i pored dobrog financijskog planiranja može se dogoditi da nam zbog vanrednih, neočekivanih troškova zatreba kratkoročna pozajmica kako bi premostili razdoblje između nastale situacije i redovnog primanja (plaće, honorara, itd.).

Upravo zato mikrokrediti se na engleskom često nazivaju i Payday Loans jer su namijenjeni za premošćivanje razdoblja od uzimanja pozajmice do primitka redovnog dohodka, a daju se na kratak rok i u manjim iznosima kako bi se sa lakoćom mogli otplatiti.

Cash-Expert s.r.o. www.cash-expert.com je češka nebankarska financijska institucija koja putem online aplikacije istoga dana odobrava kunske zajmove u iznosu od 500 do 10.000 kuna sa rokom otplate od 15 do 90 dana prema izboru klijenta.

Foto: Fotolia

Potrebno je samo ispuniti jednostavnu online prijavu i isplata na Vaš tekući račun će uslijediti unutar 15 minuta od odobrenja zajma. Emailom ćete zaprimiti plan otplate zajma, a povrat se vrši jednostavno, putem internet bankarstva ili općom uplatnicom.

Unutar EU stotine nebankarskih financijskih institucija svakodnevno pomažu milijunima građana da premoste prolaznu nelikvidnost putem interneta. Online pozajmice koje nudi www.cash-expert.com su brz, siguran i diskretan put do rješenja manjih financijskih prepreka, a posebna pogodnost je web stranica na hrvatskom jeziku te isplata mikrokredita u kunama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?