Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Meblo tjedan bez PDV-a!

Meblo
Foto: PR FOTO
1/11
PR
Autor
PR članak
25.05.2015.
u 08:00

Madraci, spavaće i dječje sobe, garniture za sjedenje, kuhinje, blagovaone, vrtne garniture, sav asortiman po cijenama umanjenim za stopu PDV-a! Samo od 21. do 28.5.!

Tjedan bez PDV-a posebna je akcija koja traje u Meblu samo od 21. do 28.5. te nudi mnoštvo mogućnosti za opremu dijela ili cijelog interijera...više od 10 000 proizvoda je na popustu ! Iskoristite akcijski tjedan sa cijenama umanjenim za stopu PDV-a u Meblu!

Moderna ili stilska kuhinja, uz stručne Meblo savjetnike zabljesnut će u vašem domu po najpovoljnijim uvjetima.

Dječje - i spavaće sobe sa mnoštvom fleksibilnih rješenja, kreveti sa spremištima, ladicama, u koži ili tapecirani atraktivnim tkaninama, ugradbeni ili samostojeći ormari, komode, noćni ormarići ili jednostavno osvježenje interijera tapetama, tepisima, dekorima, uvelike će promijeniti vaš dom. Izbor madraca - je izbor zdravlja i odmora, na raspologanju su brojni modeli sa posebnim antibaketrijskim presvlakama, od latexa, pjene, sa bonel jezgrom, nadmadraci, anatomski jastuci, brojna rješenja podnica koja se mogu implementirati i u već postojeće krevete.

Blagovaone, dnevni boravci, ulazni prostor može biti osvježen pojedinim detaljem namještaja, zamjenskim tepihom, zavjesama, tapetama ili novom garniturom za sjedenje, stolovima i stolcima.

Prilika je jedinstvena i ne traje predugo!

Posjetite nas u Meblo salonima ili odmah obavite kupnju na meblo.hr!

Više na meblo.hr. Meblo-najbolji u 4 zida!

Želite prijaviti greške?