Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za HEP-ov vjesnik

Kako Tomislav Šerić vidi budućnost HEP-a?

croenergo.eu
croenergo.eu
07.06.2013.
u 15:35

Cijeli tekst dostupan je u trećem broju NET-a, Nacionalnog energetskog tjednika.

Tomislav Šerić je predsjednikom Uprave HEP-a d.d. imenovan 10. svibnja 2013. godine. U intervjuu za HEP-ov vjesnik naglasio je kako je svjestan okolnosti u kojima je preuzeo vođenje HEP-a te da zna što želi od Uprave koja ima jasan cilj i htijenje za postizanje rezultata.

Nadzorni odbor Hrvatske elektroprivrede d.d. na sjednici održanoj 10. svibnja ove godine, na prijedlog Vlade Republike Hrvatske, opozvao je predsjednika Uprave Zlatka Kovačevića i člana Uprave Rodoljuba Lalića te novim predsjednikom Uprave imenovao Tomislava Šerića, dotadašnjeg člana Uprave, a novim članom Uprave imenovao mr. sc. Pericu Jukića, dotadašnjeg direktora Sektora za termoelektrane HEP Proizvodnje d.o.o.

Tomislav Šerić, diplomirani inženjer elektrotehnike, rođen je 23. veljače 1973. godine. Pri Elektrotehničkom fakultetu, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, diplomirao je 1998. godine, a od 2006. je nositelj diplome MBA (Master of Business Administration), ugledne pariške Škole - Superieure Libre des Sciences Commerciales Appliquees.

Cijeli tekst dostupan je u trećem broju NET-a, Nacionalnog energetskog tjednika. Također cijeli tjednik u e-izdanju možete preuzeti na sljedećem linku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije