Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis

Iskoristite priliku i sudjelujete u besplatnim poslovnim edukacijama diljem Hrvatske

02. lipnja 2016. u 11:04 169 prikaza
Poslovni uzlet
Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Poslovni dnevnik u suradnji s gradovima i županijama diljem Hrvatske organizira besplatne edukacije i predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe zainteresirane za usavršavanje svojih poslovnih, menadžerskih i marketinških kompetencija. Također su edukacije i radionice usmjerene i na sve one koji se žele informirati o mogućnostima unaprjeđenja poslovanja, upravljanja i konkurentnosti u poslovnom svijetu.

Polaznike će renomirani stručnjaci opskrbiti aktualnim informacijama, savjetima i novostima primjenjivim u bankarskom sustavu, menadžmentu, marketinškom i strateškom razvoju, a ujedno će saznati više o razlici između prodaje i marketinga, važnosti govora tijela, korištenju novih tehnologija u poslovanju, privlačenju sredstava iz EU fondova te mnoge druge korisne informacije. Uz specifikaciju koraka koje vode povoljnom kreiranju vrhunske marketinške i brend strategije, polaznici će usvojiti i temeljne upravljačke vještine prezentirane na konkretnim i realnim slučajevima.

Besplatne edukacije održat će se u Jastrebarskom (4.6.), Daruvaru (8.6.), Ivancu (16.6.) i u Labinu (1.7.), a detaljnije informacije o projektu, temama kao i o rasporedu predavanja možete vidjeti ovdje.

Iako su edukacije besplatne, zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti prijavu kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama, a to možete učiniti pozivom na broj telefona 01 6326 021 ili na e-mail: poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet projekt je koji je pokrenut na inicijativu Poslovnog dnevnika, a manifestira se u obliku besplatnih edukacija i radionica, a kroz program Poslovnog uzleta do sada je prošlo više od 7.000 sudionika. Cilj projekta je poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva kao i unaprjeđenje njihovih kompetencija.

PRSATA CLAUDIA
Bujna Slavonka o kojoj pišu svjetski mediji: 'Žene se zgražaju kad me vide'
Croatia osiguranje
Podrška poljoprivrednicima
Kako domaće osiguranje podupire razvoj poljoprivrednika i domaće proizvodnje