Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hrvatska poduzetnička priča zaintrigirala i CNN

EY Poduzetnik godine
Foto: Facebook Zoran Vučinić
1/4
PR
Autor
PR članak
01.10.2015.
u 13:30

Kada su se Alan Sumina i Zoran Vučinić, dvojac koji je osnovao i danas uspješno vodi tvrtku Nanobit, prijavili za izbor EY Poduzetnika godine vjerojatno nisu pomišljali da će se za samo nekoliko mjeseci naći u središtu Monte Carla, među svjetskom poduzetničkom elitom, te da će u redu za intervju s njima čekati i najpoznatiji međunarodni informativni kanal CNN.

EY Poduzetnik godine najpoznatija je globalna nagrada namijenjena promoviranju uspješnih poduzetnika, koja je prošle godine prvi puta pokrenuta u Hrvatskoj i koja je na pijedestal najuspješnijih poduzetnika postavila mlade poduzetnike iz tvrtke Nanobit. Uz promociju na nacionalnoj razini pobjednici su se predstavili i na globalnom finalu izbora za EY Poduzetnika godine koje se u lipnju već petnaestu godinu za redom održao u Monte Carlu.

Njihov dolazak u Monte Carlo te sudjelovanje u finalu programa koji se popularno naziva i „poduzetničkim Oscarom“ izazvao je interes brojnih inozemnih medija i poduzetnika svjetskog renomea koji su željeli iz prve ruke saznati tajne njihovog uspjeha.

Poduzetničkoj priči koja dolazi iz Zagreba tako nije uspio odoljeti niti CNN. Zoran Vučinić bio je gost CNN-ove emisije „World Business Today” te je u intervjuu uživo s novinarkom i voditeljicom Maggie Lake prezentirao Nanobit i njihovo poslovanje gledateljima širom svijeta.

Za sve poduzetnike koji se žele predstaviti na svjetskoj pozornici pokrenuto je drugo izdanje EY Poduzetnika godine u Hrvatskoj. Prijave poduzetnika moguće su do 30. listopada. Ime novog EY Poduzetnika godine i putnika u Monte Carlo se čeka. Više o mogućnosti prijave i sudjelovanja pronađite ovdje.

Želite prijaviti greške?