Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

HPB otvorio četiri nove poslovnice, planira još 11

'09.08.2006., Jurisiceva 4, Zagreb - Hrvatska postanska banka.  Photo: Dalibor Urukalovic/Poslovni dnevnik/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/Poslovni dnev'
PR
Autor
PR članak
08.12.2011.
u 18:30

HPB će u idućoj godini imati 68 poslovnica te planira rast svih tržišnih segmenata i okretanje raznim skupinama klijenata.

Hrvatska poštanska banka otvorila je u studenome četiri nove poslovnice, a u idućoj godini planira širenje poslovne mreže, izvijestili su iz HPB-a. U studenome je HPB otvorio nove poslovnice u Bjelovaru, Karlovcu, Imotskom i Koprivnici, a u idućoj godini planira otvoriti još 11 poslovnica.

Prve poslovnice iduće godine HPB će otvoriti u Kninu, Čakovcu, Požegi, Krapini, Sisku, Crikvenici i Pločama, druge u Zadru i Rijeci, a postojeće poslovnice u Valpovu i Đakovu preselit će se na nove lokacije. Zagrepčani dobivaju još dvije poslovnice – u Španskom i na Remizi. Tako će banka u idućoj godini poslovati sa 68 vlastitih poslovnih jedinica.

– Nastojanje Hrvatske poštanske banke da se što više približi klijentima temelji se na poslovnoj strategiji rasta svih segmenata tržišta i osvajanja različitih skupina klijenata – građana, mladih, obrtnika, poduzetnika, tvrtki iz svih dijelova Hrvatske – navodi HPB.

Komentara 4

Avatar Milosni
Milosni
20:08 08.12.2011.

Poslovnicu je lako otvoriti . Ljubazno osoblje , koje će klijenta dočekati sa osmijehom i uvažavanjem , e to je već malo teže . Je li tako, osobne bankarke ?

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
02:25 09.12.2011.

A kada će država poslovati preko jedine Hrvatske banke?

CE
Ceca
13:54 09.12.2011.

Ak je država bedasta onda bude poslovala prek HPB, u kojem je samo malo kasnije nakon kaj je konstituiran odmah napravljena pronevjera od strane njenih čelnih ljudi. Banka prvo mora promjeniti ime u Zapadnobalkansku poštansku banku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?