Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do 05.07.

GREENVEST: HOME EDITION - 30% popusta na sve vrste zakupa

croenergo.eu
02.07.2013.
u 12:41

Riječ je o sajmu na kojem će se predstavljati tvrtke i njihove 'green' usluge, proizvodi i tehnologije krajnjim potrošačima.

Izdanje prvog hrvatskog green-tech i green-lifestyle sajma otvorenog tipa \'GREENVEST: HOME EDITION\' održati će se u trgovačko-zabavnom centru četvrte generacije - ARENA CENTAR-u - od 17. do 19. listopada 2013. godine na unutarnjoj izložbenoj površini od 1.000 m2 i vanjskoj izložbenoj površini od 2.500 m2, a riječ je o sajmu na kojem će se predstavljati tvrtke i njihove \'green\' usluge, proizvodi i tehnologije krajnjim potrošačima.

Događaj će se održati u organizaciji Saveza za energetiku Zagreba i tvrtke Energo Media Servis, suorganizaciji Hrvatske gospodarske komore - Europske poduzetničke mreže u Hrvatskoj, a pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i generalnim supokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića i Grada Zagreba - Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj.

Prema statističkim podacima o prosječnoj posjećenosti ARENA CENTAR-a i planiranoj medijskoj kampanji, GREENVEST: HOME EDITION privući će preko 125 tisuća posjetitelja. Ulaz za sve posjetitelje biti će u potpunosti besplatan. Radno vrijeme sajma biti će od četvrtka do subote od 09:00 do 22:00 sata. Institucije, obrti i tvrtke mogu već od danas zakupiti izložbene prostore od 6-24 m2 te veće površine po dogovoru.

Područja sajma su (abecedno): eko inovacije, eko poljoprivreda, energetska učinkovitost, financijske usluge, informatičke tehnologije, inteligentna energija, inteligentni sustavi i procesi, inženjerske usluge, konzultantske usluge, obnovljivi izvori energije, proizvodi od recikliranih materijala, tehnologije reciklaže, zaštita okoliša, zelena gradnja, zelene uslužne djelatnosti, zeleni lifestyle proizvodi, zeleni prijevoz i zeleni turizam.

Organizator za prijave do 05.07.2013. godine odobrava popust od 30% na sve izlagačke i marketinške pakete. Svoju prijavu možete izvršiti ispunjavanjem obrasca u vezanim dokumentima ili ispunjavanjem elektronskog obraca. Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom u Informativni centar EMS-a na T: +385-1-6441-445 ili slanjem upita na tomislav.marjanovic@croenergo.eu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije