Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

GRAWE-u deseti put 1. nagrada i žig kvalitete za izvrsnu orijentiranost prema korisniku

U Beču je održana 11. po redu gala priredba Recommender Award na kojoj je Grazer Wechseseitige Versicherung AG zabilježio ponovni uspjeh.
07. lipnja 2017. u 09:18 733 prikaza
GRAWE
Foto: Promo

Deseti put u jedanaest godina GRAWE-u je dodijeljena nagrada „Recommender Award“ Udruženja financijskog oglašavanja Austrije (FMVÖ). Ponovno je pobijedio u kategoriji „Osiguranja na području cijele Austrije“. GRAWE-u je, osim toga, kao jedinoj kompaniji u svojoj kategoriji dodijeljen žig kvalitete „Izvrsna orijentiranost prema korisniku“.

U Beču je održana 11. po redu gala priredba Recommender Award na kojoj je Grazer Wechseseitige Versicherung AG zabilježio ponovni uspjeh. Osiguravajuće društvo iz Graza s dugom tradicijom i ove je godine pobijedilo u kategoriji „Osiguranja na području cijele Austrije“, s time da je ove godine s dobivenim priznanjem „Izvrsna orijentiranost prema korisniku“ ostvarilo i povećanje rezultata u usporedbi s prethodnom godinom.

Činjenica da smo po deseti put u jedanaest godina dobili Recommender Award čini nas neobično ponosnima. Snažno povećanje u odnosu na godinu prije (5 posto NET-a, Net Promoter Scores) i zahvaljujući tome dobivanje žiga kvalitete „Izvrsna orijentiranost prema korisniku“ posebno nas raduje. Priznanje je još jedna potvrda za izvanredno zalaganje svih djelatnika GRAWE-a i naše proizvode prilagođene potrebama korisnika“, izjavio je član Uprave GRAWE-a Erik Venningdorf.

Recommender Award dodjeljuje se osiguravajućim društvima i bankama koji su prema odgovorima 8.000 ispitanika u prvom kvartalu 2017. ostvarili najvišu stopu preporuka u svojoj kategoriji. Prikupljanje podataka odradio je institut za istraživanje tržišta Telemark Marketing. Recommender je dio sveobuhvatne studije o djelatnosti pružanja financijskih usluga provedene po nalogu neovisnog Udruženja financijskog oglašavanja Austrije (FMVÖ).

Ilustracija
Pazite što kupujete!
Evo kako nas varaju u trgovinama: U parmezan ide piljevina, u med sirupi…
Gospodin Fin
Osvojite vrijedne nagrade
Osvoji 15.000 kn nagrade: Razveseli svoju školu i postani financijski znalac kao Gospodin Fin!