Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA VIJEST

Globalni uspjeh hrvatskog planinarskog brenda: Highlander od ove godine i u SAD-u

Highlander
Foto: Bogdan Kosanovic
1/7
21.01.2022.
u 08:00

Održavanje Highlandera u SAD-u rezultat je partnerstva hrvatskog brenda s vodećom svjetskom event tvrtkom Spartan Race®, a cilj mu je proboj Highlandera na najveća svjetska tržišta u event industriji kakva su SAD, Ujedinjeno kraljevstvo i Kina.

Grad Big Bear Lake u Kaliforniji od 27. rujna do 2. listopada bit će domaćin hrvatskog planinarskog brenda Highlander, koji je već izvezen u 15 zemalja svijeta.

Poseban planinarski doživljaj nastao u Hrvatskoj 2017. ove godine dolazi i u Sjedinjene Američke Države – na najveće svjetsko tržište long-distance planinarenja.

Održavanje Highlandera u SAD-u rezultat je partnerstva hrvatskog brenda s vodećom svjetskom event-tvrtkom Spartan Race®, a cilj mu je proboj Highlandera na najveća svjetska tržišta u industriji eventa kakva su SAD, Ujedinjeno kraljevstvo i Kina.

– Partnerstvo Spartana s hrvatskim brendom Highlander omogućuje nam da potaknemo još više ljudi diljem svijeta da sudjeluju u fizički zahtjevnim aktivnostima za koje misle da su im izvan dosega – izjavio je Joe De Sena, osnivač i izvršni direktor Spartan Racea.

– Lansiranje na američko tržište predstavlja najveću pobjedu Highlandera do sada i, siguran sam, prekretnicu u poslovanju jer se radi o najjačem tržištu na svijetu, ali i tržištu koje treba fokus na zdravlje i brigu o prirodi. Kad smo prije šest godina pokrenuli Highlander projekt, znali smo da ćemo jednog dana doći i na američko tlo i to se upravo događa, a najzaslužniji su Highlander i Spartan Race timovi koji su mjesecima intenzivno radili na ovom projektu – izjavio je Jurica Barać, CEO Highlandera. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije