Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kunu po kunu

Glavna lekcija akcije "Kunu po kunu" plan je na duge staze!

kunu po kunu natjecatelji
Pametna kuna
30.07.2012.
u 14:35

Sudionici akcije savjesnog upravljanja financijama koje ste posljednjih mjeseci pratili na portalu Pametna kuna govore o idejama koje su usvojili

 

Projekt Kunu po kunu u kojem su sudjelovali mlada poslovna žena Milena Nestić, bračni par Monika i Dario Matacun, te muškarac u naponu karijere Igor Lencović bliži se kraju. Sudionici su slušajući savjete naših suradnika, ali i sami istražujući pokušali složiti svoje financijske planove koji će biti realni, isplativi i što je najvažnije - provedivi!
Kriza u kojoj se nalazimo nagnala ih je da razmišljaju konzervativno i oprezno, ali svi se slažu u jednom - nema zamjene za dugoročno planiranje. 
Milena: Za mene je stambena štednja, a ne kredit
Milena Nestić, mlada inženjerka strojarstva naučila je važne lekcije o odnosu s kolegama koje će joj pomoći kvalitetnijem radu i motiviranju starijih i iskusnijih kolega, što mladim stručnjacima često predstavlja ozbiljnu prepreku.

Projekt "Kunu po kunu" u kojem su sudjelovali mlada poslovna žena Milena Nestić, bračni par Monika i Dario Matacun te muškarac u naponu karijere Igor Lencović bliži se kraju. Sudionici su slušajući savjete naših suradnika, ali i sami istražujući pokušali složiti svoje financijske planove koji će biti realni, isplativi i što je najvažnije – provedivi! Kriza u kojoj se nalazimo nagnala ih je da razmišljaju konzervativno i oprezno, ali svi se slažu u jednom – nema zamjene za dugoročno planiranje. 

Milena: Za mene je stambena štednja, a ne kredit

Milena Nestić, mlada inženjerka strojarstva, naučila je važne lekcije o odnosu s kolegama koje će joj pomoći u kvalitetnijem radu i motiviranju starijih i iskusnijih kolega, što mladim stručnjacima često predstavlja ozbiljnu prepreku.

 

Ostatak članka pročitajte na Pametnoj kuni.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marinkomarinko
08:50 31.07.2012.

bolja bi bila akcija LIPU-PO-LIPU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije