Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Normalizacija se ne očekuje do 2024.

Ekonomisti upozoravaju da će inflacija postati još ozbiljniji problem ako počnu rasti plaće, evo zašto

11.04.2022.
u 06:10

Samo su tri članice Europske unije imale niže prosječne neto plaće od Hrvatske. Lani je prosječna godišnja neto plaća samca bez djece u Hrvatskoj bila 10.219 eura

Komentara 23

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
06:56 11.04.2022.

Mnogi prehrambeni proizvodi su poskupili prije otprilike godinu dana, kada nije bilo ni rata ni porasta cijena benzina, ni promjene kursa eura, samo korona. Što bi bio razlog da npr. tegla ajvara poskupi za 50% u svibnju prošle godine, ako se radi o starim zalihama? Ah da zaglavio je onaj brod u Sueskom kanalu, nestašica kontejnera...

PA
Paštunistan
07:31 11.04.2022.

Ovo kreće ka nimalo normalnom i opasnom scenariju. Ako plaće i mirovine ne budu rasle a cijene idu gore onda ovakav sustav ne valja za ljude. Ljudi će trpjeti još malo i onda će početi protesti, nemiri i rušenje takvog sustava. Stručnjaci imaju vremena naći model održivosti pogodan za ljude a ne objašnjavati ovakve gluposti.

Avatar southman
southman
08:56 11.04.2022.

Naslov je točan. A kako objasniti da sve ide gore i pored istih placa ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?