Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaba

Dvosobni i trosobni stanovi privukli najviše pozornosti kupaca

Stanovi Dinamo
25.05.2010.
u 08:00

U prva četiri mjeseca 2010. godine isplaćeno je pola milijarde kuna stambenih kredita, 10 posto više nego u isto vrijeme lani.

Nova akcija Zagrebačke banke „Dan za stan“, koja se održava od 16. travnja do 29. svibnja, pokazuje kako su građani zadovoljni pogodnostima akcije sve na jednome mjestu, stoji u priopćenju Zagrebačke banke. U mjesec dana akcije stanove na 18 lokacija obišlo je tristotinjak građana, a 204 stana su rezervirana. Građani su najviše zainteresirani za lokacije Lanište, Vukomerec, Špansko i Dubrava, a u ponudi su i stanovi na području Remetinca, Zavrtnice, Stenjevca, Dugava, Trešnjevke te Dugog Sela, Siska i Osijeka, izvještava Zaba.

Zagrebačka banka priopćila je kako uz povoljnije stambeno kreditiranje omogućuje i razgovor s investitorom i bankarskim agentom na mjestu pa kupci stanova mogu dobiti sve informacije na jednome mjestu – od podataka i razgleda stana, cijene te pogodnosti koje nudi investitor do uvjeta stambenih kredita, izračuna kreditne sposobnosti i potrebnih instrumenata osiguranja te, na kraju, i popisa sve potrebne dokumentacije i hodograma bankovnoga odobrenja kredita.

Prema analizi dosadašnjih ugovora, klijenti su najviše zainteresirani za funkcionalne manje dvosobne stanove, od 40 do 45 četvornih metara, te trosobne stanove od 55 do 65 četvornih metara, a prosječan je iznos kredita oko 80.000 eura uz otplatu od 25 do 30 godina, stoji u priopćenju. U prva četiri mjeseca 2010. godine isplaćeno je gotovo pola milijarde kuna stambenih kredita, što je gotovo 10 posto više nego u istome razdoblju prošle godine, tvrde u Zabi.

Komentara 12

RE
returnofTito
09:17 25.05.2010.

Ovo kao da je pisala Gradjevinska mafija, ajme. Sve laz na laz. PLJUC!

DU
Deleted user
10:05 25.05.2010.

Kakva laz. Sireci ovakve lazi novine idu u korist banaka koje to koriste da bi izbjegle smanjenje kamata U HR kamate su jos uvijek i do 9 posto. U EU trenutni \" interest rate \" na promjenljivu kamatu je 1.66 posto. Banke koje posluju u HR a vlasnici su u inozemstvu drze kamate u HR a u poslovanju kod \" sebe doma\" primjenjuju normalnu kamatu. Lako je pljackati papke u tamo nekoj banana drzavi sa banana vladom punom lopina.

M1
marin_11
23:18 25.05.2010.

Očito da Zagrebačkoj banci ide loše kad mora na ovakav način reklamirati prodajne akcije ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije