Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Djed Mraz dijeli 80.000 kn u King Crossu!

King Cross
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
17.12.2013.
u 09:00

Kad se radi o neuobičajenom iskustvu kupovine, King Cross je oduvijek bio centar koji je iskakao iz ponude lokalnih shopping destinacija. To se nipošto nije promijenilo: danas ga rado posjećuju svi oni koji točno znaju što žele, ali ujedno i cijene svoje vrijeme te komociju.

Također, King Cross svoje posjetitelje voli s vremena na vrijeme iznenaditi posebnim trenucima koji jedno obično shopping iskustvo mogu podići na sasvim novu razinu, a ovo blagdansko vrijeme, u koje smo zakoračili, upravo je idealno za ugodna iznenađenja te doživljaje za pamćenje. U vikendu koji je ispred nas, 21. i 22. prosinca, neki će posjetitelji, a to možete biti i vi, sudjelovati u lijepoj božićnoj priči koje će se svakako vrlo rado sjećati.

Naime, ovog će vikenda brojni sretnici u King Crossu moći upoznati Djeda Mraza, a oni kojima se sreća odlučila posebno nasmiješiti pamtit će ga i po još nečemu. Simpatični će djedica nasumično odabrane posjetitelje, osim svojom simpatičnom pojavom te smijehom koji otapa čak i arktički led, darovati i plaćenim shoppingom u iznosu od 2000 kuna!

Dok će sretnici svoj darovani novac trošiti u trgovinama King Crossa, ostali mogu uživati u fotografiranju sa simpatičnim djedicom ili besplatno zamotati poklone.
Za one najmlađe, Djed Mraz sprema posebna iznenađenja i darove.
Zato, ovaj vikend dođite u King Cross - možda će se sreća osmjehnuti baš vama!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?