Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Djed Mraz dijeli 80.000 kn u King Crossu!

17. prosinca 2013. u 09:00 617 prikaza
King Cross
Foto: PR FOTO

Kad se radi o neuobičajenom iskustvu kupovine, King Cross je oduvijek bio centar koji je iskakao iz ponude lokalnih shopping destinacija. To se nipošto nije promijenilo: danas ga rado posjećuju svi oni koji točno znaju što žele, ali ujedno i cijene svoje vrijeme te komociju.

Također, King Cross svoje posjetitelje voli s vremena na vrijeme iznenaditi posebnim trenucima koji jedno obično shopping iskustvo mogu podići na sasvim novu razinu, a ovo blagdansko vrijeme, u koje smo zakoračili, upravo je idealno za ugodna iznenađenja te doživljaje za pamćenje. U vikendu koji je ispred nas, 21. i 22. prosinca, neki će posjetitelji, a to možete biti i vi, sudjelovati u lijepoj božićnoj priči koje će se svakako vrlo rado sjećati.

Naime, ovog će vikenda brojni sretnici u King Crossu moći upoznati Djeda Mraza, a oni kojima se sreća odlučila posebno nasmiješiti pamtit će ga i po još nečemu. Simpatični će djedica nasumično odabrane posjetitelje, osim svojom simpatičnom pojavom te smijehom koji otapa čak i arktički led, darovati i plaćenim shoppingom u iznosu od 2000 kuna!

Dok će sretnici svoj darovani novac trošiti u trgovinama King Crossa, ostali mogu uživati u fotografiranju sa simpatičnim djedicom ili besplatno zamotati poklone.
Za one najmlađe, Djed Mraz sprema posebna iznenađenja i darove.
Zato, ovaj vikend dođite u King Cross - možda će se sreća osmjehnuti baš vama!

Stupile na snagu
Stroge preventivne mjere u cijeloj Hrvatskoj: Pojavila se visoko patogena ptičja gripa
Abbott Nutrition
Akcija za djecu diljem svijeta
I Modrić se uključio u akciju: Tvrtka koja posluje i u Hrvatskoj sklopila suradnju s Real Madridom, evo o čemu se radi