Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUSINESS

Deloitte d.o.o. novi je član Saveza za energetiku Hrvatske

croenergo.eu
croenergo.eu
10.04.2014.
u 15:27

Deloitte d.o.o., dio globalne "Deloitte" grupe kao jedne od vodećih organizacija u svijetu za pružanje profesionalnih usluga (revizije, upravljanja rizicima, poreza, poslovnog savjetovanja i financijskog savjetovanja te pravnih usluga) novi je Patron član Saveza za energetiku Hrvatske.

Svojim rasponom i obimom usluga te multidisciplinarnim pristupom najsloženijim poslovnim izazovima, Deloitte d.o.o. zauzima jedinstveni položaj na savjetodavnom tržištu te svim klijentima pruža bogato iskustvo i temeljito poznavanje svih gospodarskih sektora, kao i usluge vrhunske kvalitete, što je jedna od odlika prepoznatljivosti tvrtke Deloitte na globalnoj razini.

Deloitte Hrvatska jedna je od vodećih tvrtki za pružanje usluga revizije, upravljanja rizicima, poreza, poslovnog savjetovanja i financijskog savjetovanja te pravne usluge i usluge za Europsku uniju, a navedene usluge pruža više od 140 domaćih stručnjaka i specijaliziranih stručnjaka iz inozemstva.

Zahvaljujući globalnoj mreži tvrtki članica u više od 150 zemalja, Deloitte raspolaže vrhunskim svjetskim ekspertima i detaljnom lokalnom ekspertizom, na temelju kojih pomaže uspješnosti svojih klijenata u njihovom poslovnom okruženju. Deloitteovih oko 200.000 stručnjaka usmjereno je postizanju izvrsnosti. Važno je istaknuti kako je Deloitte partner i savjetnik važnim institucijama Europske Unije i relevantnim lokalnim entitetima uz pružanje integriranih rješenja za javni sektor i EU strukture kao što su usluge uspostave strategija i politika, usluge revizije i upravljanja rizicima, optimizacija performansi organizacije i procesa, savjetovanje o tehnologijama i njihovoj implementaciji te usluge financijskog upravljanja. Upravo zbog svoje širine pružanja usluga i ekspertize svojih djelatnika Deloitte sudjeluje u mnogim EU domenama kao što su regionalni razvoj, razvojna suradnja, industrija i poduzetništvo, energetika, zaštita okoliša, istraživanje i konkurentnost, promet te niz drugih povezanih politika.

Deloitteove stručnjake ujedinjuje kultura međusobne suradnje koja promiče poštenje, vrhunsku vrijednost za klijente, uvažavanje suradnika te snagu kulturalnih raznolikosti. Oni djeluju u okružju koje potiče kontinuirano učenje te nudi nove poslovne izazove i prilike za razvitak karijere. Deloitteovi stručnjaci posvećeni su jačanju društvene odgovornosti tvrtke, izgradnji povjerenja javnosti i pozitivnom učinku na zajednice u kojima djeluju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije