Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ceremonija polaganja kovanice označuje prekretnicu u izgradnji broda MSC Seaside

MSC Seaside
Foto: PR FOTO
1/16
PR
Autor
PR članak
26.04.2016.
u 11:53

MSC Cruises i Fincantieri, jedna od najvećih brodogradilišnih grupa na svijetu, označili su važnu prekretnicu u izgradnji broda MSC Seaside uz proslavu tradicionalnog polaganja kovanice održanu u talijanskom Monfalconeu. Prvi od ukupno tri broda nove generacije, klase Seaside, očekuje se u prosincu 2017. godine, a plovit će Karibima s polaskom iz Miamija tijekom cijele godine. MSC Seaside jedan je od ključnih stupova kompanijinog 9 milijardi eura vrijednog investicijskog plana koji predviđa izgradnju do 11 pametnih brodova nove generacije, a koji bi trebali zaploviti između 2017. i 2026. godine.

MSC Seaside izgrađen je na temelju kompanijinog petog potpuno novog prototipa, demonstrirajući nastojanje da se gostima ponude najsuvremeniji i tehnološki najnapredniji brodovi koji će zadovoljiti potrebe sadašnjih i budućih putnika na krstarenjima. Ova klasa brodova inspirirana je revolucionarnim „beach condo“ konceptom koji putnike zbližava s morem.

Bruto težine 160.000 i dužine 323 metra, ovaj brod može se pohvaliti maksimalnim kapacitetom od 5.179 gostiju. Sestrinski brod zaplovit će 2018. godine, dok bi treći trebao biti dostavljen 2021. godine.

MSC Seaside ponudit će uzbudljive itinerere s destinacijama poput Bahama, Meksika, Jamajke i Portorika. Dodatno, brod će ticati i MSC-ov otok Ocean Cay MSC Marine Reserve koji se prostire na 38,5 hektara površine s 3,5 km plaža, a dostupan je isključivo gostima MSC Cruisesa.

Smještaj će zadovoljiti potrebe različitih putnika od obitelji do ljubitelja sunca; u ponudi su između ostalog i balkonske kabine s privatnim terasama, klaster kabine za velike obitelji, luksuzni apartmani s privatnim jacuzzijima te 2 wellness kabine s kinesis fitness opremom iz Technogyma, našeg novog partnera.

Prvoklasna zabava osmišljena je da ponudi različit program i predstave u novom kazalištu i klubu komedije. Kuglana i 5D kino idealni su za obitelji. Ljubitelje brzine i uzbuđenja oduševit će najduži zip line od svih brodova koji trenutno plove: od vrha broda gosti će se spuštati impresivnih 130 m kroz cijelu dužinu sve do krme. Tu je i interaktivni, originalno dizajnirani vodeni park sa 4 tobogana i atrakcijama za sve uzraste.

S fokusom na izvrsnu gastronomsku ponudu kao jednog od glavnih obilježja MSC-ove ponude, MSC Seaside ponudit će posebno dizajnirane restorane s raznovrsnom ponudom i 20 različitih barova. Partnerstvo s pan-azijskim chefom Royem Yamaguchijem oduševit će goste specijaliziranog restorana, samo na brodu MSC Seaside: četiri teppanyaki grila sa stručno obučenim chefovima osigurat će vizualni i okusni spektakl za sve posjetitelje dok pripremaju različita azijska jela. Na brodu će se naći i luksuzni restoran morske hrane, internacionalni steak house i obiteljska pizzerija.

Želite prijaviti greške?