Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjak savjetuje

Bankari se ne mogu se javiti na telefon ako imaju drugog klijenta

\'za poslovni..25.02.05. banka...bankarstvo....privatni bankar....krediti...erste banka snimio:davor visnjic\'
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
30.10.2013.
u 19:00

Propušten poziv na telefonu privatnog bankara ostaje zabilježen pa ga banka povratno kontaktira u što kraćem roku. Osim izravnih brojeva privatnih bankara, dostupni su i drugi brojevi za kontakte s klijentima te e-mail adresa

P: Korisnica sam usluga Privredne banke Zagreb već dugi niz godina i imam privatnu bankaricu. Ostavila mi je svoj telefonski broj za izravan kontakt, ali se nikad ne javlja. Pokušala sam zvati nekoliko puta bez uspjeha. Molim vas da pomognete nama starijima i slabo pokretnima kako da dođemo do informacija koje trebamo od banke a da ne moramo osobno odlaziti u poslovnicu, piše gđa Jurković iz Zagreba.

O: Vezano za navedeno, provjerili smo konkretan slučaj i obavještavamo da je klijentica povratno kontaktirana 20-ak minuta nakon upućenog propuštenog poziva. Naime, osobni bankari u svom portfelju imaju velik broj klijenata pa postoji mogućnost da se za vrijeme obavljanja usluge nekom drugom klijentu neće moći odmah javiti na telefonski poziv.

Propušteni pozivi ostaju zabilježeni i svi djelatnici nastoje u što kraćem vremenskom roku na njih odgovoriti, što je učinjeno i u ovom slučaju.

Također, korisnicima usluge osobnog bankarstva nudimo mogućnost kontakta s menadžerima za odnose s klijentima putem fiksnih i mobilnih telefona te elektroničke pošte.

Kako bismo bili što pristupačniji svojim klijentima zbog njihova radnog vremena, većina menadžera za odnose s klijentima radi u različitim smjenama u poslovnicama Privredne banke Zagreb.

Osim navedenog, klijenti se mogu javiti i na besplatan infotelefon 0800 365 365 svakog dana od 7.30 do 21 sat ili poslati e-mail na kontakt e-mail adresu pbz365@pbz.hr. Za pozive iz inozemstva klijenti se mogu javiti na broj telefona Direkcije za kontakte s klijentima 00385 1 4891 310.

Detaljne informacije o proizvodima i uslugama banke dostupne su na našoj web-stranici www.pbz.hr te putem telefonskog, mobilnog i internetskog bankarstva.

Cijeneći važnost odnosa s klijentima i povjerenje koje nam ukazuju, osmislili smo program “Slušamo Vas 100%” s namjerom još boljeg razumijevanja potreba i želja naših klijenata budući da samo tako možemo konstantno poboljšavati našu suradnju i zajedno razvijati dugoročan odnos temeljen na povjerenju. S tim u vezi, naši klijenti mogu nam poslati svoje mišljenje i Uredu za mjerenje zadovoljstva klijenata na e-mail SlusamoVas@pbz.hr.ta.

>>Nije nužno otvarati račun u banci koja je preuzela autokredit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije