Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

120 sudionika prisustvovalo kontroling seminaru

Kognosko (1)
Foto: Kognosko
1/11
PR
Autor
PR članak
17.06.2013.
u 09:50

Organizator – tvrtka Kognosko na jednom je mjestu okupila vlasnike poduzeća, zaposlenike tijela državne uprave, menadžere svih razina, kontrolere, te IT stručnjake

Controller Akademie iz Münchena - partner konzultantske tvrtke Kognosko iz Zagreba, predstavila se seminarom na kojem su bili prezentirani najnoviji trendovi modernog menadžerskog izvještavanja.

Jedan od njenih najpoznatijih trenera Dietmar Pascher, okupljenima je prikazao primjere vizualizacije kompleksnih informacija, različite tipove grafičkih prikaza i njihovu implementaciju u konkretnim situacijama, ali ponajviše najbolje savjete za što kvalitetnije tablične i grafičke prikaze.

Organizator – tvrtka Kognosko na jednom je mjestu okupila vlasnike poduzeća, zaposlenike tijela državne uprave, menadžere svih razina, kontrolere, te  IT stručnjake – dakle kako one koji primaju, tako i one koji kreiraju menadžerske izvještaje. Obzirom da se radi o suvremenim svjetskim trendovima, seminar će zasigurno pridonijeti razvoju i unapređenju menadžerskog izvještavanja u Hrvatskoj.

Sudeći prema odazivu na ovaj seminar, kontroling i menadžersko izvještavanje izuzetno su zanimljive teme, stoga je slijedeći korak tvrtke Kognosko organizacija prvog međunarodnog kontroling kongresa koji će se održati 05.11.2013. godine na kojem će također gostovati renomirani kontroling stručnjaci iz Njemačke ali i ostalih zemalja Europe.

Više informacija možete pronaći ovdje www.kognosko.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?