Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.02.2010. u 19:00

Ako može ministar Božo Biškupić za sobom preseliti tajnicu koju plaća Grad Zagreb, zašto ne bi ministrica Bianca Matković za sobom selila ulja na platnu koja joj se sviđaju.

Bianca Matković, ministrica bez portfelja i perspektive u vladi Jadranke Kosor, prilikom preseljenja iz Ministarstva vanjskih poslova u Banske dvore preselila je i dva ulja na platnu akademskog slikara Tihomira Lončara. Ako može ministar Božo Biškupić za sobom preseliti tajnicu koju plaća Grad Zagreb, zašto ne bi ministrica Bianca Matković za sobom selila ulja na platnu koja joj se sviđaju. Činjenica da su Lončarovi radovi bili uknjiženi kao imovina MVP-a pritom je nebitna. Samo nek su ministri sretni.

Tko koga i zašto na Prisavlju

Ida Prester, šarmantna voditeljica HTV-a, dobila je otkaz od urednika Velimira Đuretića jer se u jednom intervjuu raspričala o seksu. Bezrazložno, jer ona jedina nije govorila tko koga na HTV-u.

Otkaz za čistačicu koja je na bolovanju jer boluje od raka

Ivan Hanžek, SDP-ov saborski zastupnik i gradonačelnik Zaboka, vjerojatno ima veliku plaću, a sasvim sigurno ima malo srce. Svojoj čistačici koja se nalazila na bolovanju jer se liječi od raka dojke, dao je otkaz. Da ne mora ženi koja je prošla operaciju, šest kemoterapija i 24 ciklusa zračenja pogledati u oči, poslao je komunalnog redara da joj objavi lošu vijest. Redaru je bilo neugodno, doznajemo, ali Hanžeku očito nije.


Na Pantovčaku predsjednici prolaze, a špijuni ostaju

Ivo Josipović, novi predsjednik RH, povjerio se u Globusu da će Mesićev glavni obavještajac Saša Perković ostati na Pantovčaku. Perković je zadužio novog predsjednika time što mu je tijekom predizborne kampanje “puno pomogao”, uglavnom “otklanjanjem nasrtaja paraobavještajnog podzemlja”.

Pomoć se sastojala, kaže Josipović, od informacija i pravodobnih upozorenja, pa možemo zaključiti da se otvoreno stavio na raspolaganje samo jednom predsjedničkom kandidatu. Sada doznajemo i da se novi predsjednik odlučio revanširati svom dobročinitelju. Neke stvari se kod nas ne mijenjaju – predsjednici prolaze, a špijuni ostaju.

Komentara 5

KR
kresimirica
14:09 18.02.2010.

Ovo kaj je napisal MEDMED svakako stoji! Bianku malo tko pozna, dvije upitne slike (moj subjektivni sud) nisu Bog zna kaj vredne, ali drpanje države - to mi svi osjetimo! Čisto sumnjam da smo ugroženi izvana, ugroženi smo od našihh \"državnika\" (bez obzira na stranku) pa se tak treba i odnositi!

KA
KapetanNemo
00:46 18.02.2010.

Uz predsjednika i špijune: Novinari laju, a špijuni ostaju!!!

DO
doktorica
06:47 18.02.2010.

Gđa Matković voli luksuz a, ne zaostaje ni ministar Biškupić u rastrošnosti,oni samo nastavljaju tradiciju pljačke inventara koji je završio po salonima političara za koje se jedva i može sjetiti da su nešto predstavljali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?