Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.03.2010. u 19:00

U stvarnosti je pak bivši vlasnik Dukata vlasnik vile Okrugljak i pripadajućeg brda, što je možda najvrednija obiteljska kuća s okućnicom u Zagrebu. Globusov beskućnik sa svojih 280 milijuna eura na računu ima dovoljno novca da kupi neki od većih zagrebačkih hotela ili čak cijelo Bandićevo naselje Sopnica – Jelkovec.

Luka Rajić nema gdje spavati kada dolazi u Zagreb, zdvaja jučerašnji Globus, a oko tople postelje za poduzetnika beskućnika brinuli su se potom i mnogi socijalno osjetljivi portali. U stvarnosti je pak bivši vlasnik Dukata vlasnik vile Okrugljak i pripadajućeg brda, što je možda najvrednija obiteljska kuća s okućnicom u Zagrebu. Globusov beskućnik sa svojih 280 milijuna eura na računu ima dovoljno novca da kupi neki od većih zagrebačkih hotela ili čak cijelo Bandićevo naselje Sopnica – Jelkovec.

Svakoga dana u svakom pogledu novi broj


Arsen Bauk iz SDP-a predložio je u Saboru premijerki Jadranki Kosor da broj mobitela promijeni u 317-625 jer je to broj nezaposlenih u Hrvatskoj. Bio jučer. Danas je već novi broj. Još veći.

Neki u transportne skladištare, a neki u vječne savjetnike

Boris Šuran, bivši tajnik hrvatskog veleposlanstva u Indiji, našao se bez posla pa se morao zaposliti kao sezonski transportni skladištar s plaćom od pet tisuća kuna koju prima samo u sezoni. Vidi se da je čovjek političar amater i nevježa jer bi u protivnom nastavio diplomatsku karijeru do mirovine, ako već ne u beskonačnost kao vječni Budimir Lončar kojemu se navodno nitko ne usudi reći da više nije predsjednikov savjetnik.

Nezahvalni pacijenti sirotom kirurgu darivali smeće

Ognjen Šimić, kirurg pravomoćno osuđen zbog primanja mita, napisao je knjigu ‘Osuđenik sa srcem u rukama’ i sada ne žali truda da promovira svoj lik i djelo. Tako je u razgovoru za Globus ponovio da se ne osjeća krivim što su mu pacijenti donosili darove koje on, uostalom, kako kaže, nije ni tražio. Da to prisnaži, požalio se novinarki da se u ovih dvadeset godina nadobivao nebrojenih ‘trulih jabuka, užeglog vina i pokvarenih pršuta’. Nezahvalni pacijenti poklonili su mu ‘samo jednog Vlaha Bukovca, a sve ostalo bilo je smeće’ koje je siroti Šimić kao torbar morao tegliti kući. Šimić je doista vrijedan žaljenja.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
00:47 18.03.2010.

arsen bauk sdp-ovan

Avatar punkufer
punkufer
20:15 17.03.2010.

\"Budimir Lončar kojemu se navodno nitko ne usudi reći da više nije predsjednikov savjetnik.\" - ha, ha, ha - bravo! Šimić je smeće od čovjeka i zaslužio je da ode u zatvor na puno, puno godina.

PG
praseca gripa
22:00 17.03.2010.

Ovo oko Luke Raica mi bas nije jasno.Neka vrli autor objasi o cemu se radi. Luka Raic nema gdje spavat kad dolazi u Zagreb.... Kakve su to budalastine? Ja doista ne razumijem sto je iza ovih lapidarnih izjava toliko zanimljivovo i uzbudljivo.Meni kao obicnom citatelju nisu nikakav pojam ni Bandic,ni Sopnica,ni Jelkovac. Sto znaci Globusov beskucnik? Oslobodi nas Boze ovako plitkih novinara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?