Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BLACKBERRY KRIV

Baš je glupo zaboraviti Obamin broj

12.12.2008.
u 11:53

Jeremy Piven, televizijska zvijezda (dobitnik tri Emmyja za "Entourage") i epizodni filmski glumac ("Rocknrolla", "Smokin' Aces") bio je aktivan u podršci novoizabraniomu američkom predsjedniku. U znak zahvalnosti dobio je Obamin privatni broj – ali ga je njegov Blackberry obrisao, a očajni Jeremy ne zna kako da ponovno dođe do njega.

- Imao sam tu čast da agitiram za Baracka u Indiani i da ga najavim na pozornici u Chicagu. Barack mi je ostavio pet telefonskih brojeva. Usput, bila je to najbolja glasovna pošta koju sam dobio u životu... Snimio sam je i sačuvao i htio sam je ponovo čuti, a moj Blackberry izbrisao je sve telefonske brojeve Baracka Obame. A kad sam ih nazvao natrag i pokušao im reći: "Mogu li dobiti Barackov broj? On mi ga je ostavio," nisu mi vjerovali i sad nemam ništa te pokušavam doći do njega.

Mi bismo rekli da nije Blackberry kriv i da nije slučajno obrisao tu glasovnu poruku, nego američka tajna služba ima uistinu dobre programe za brisanje poruka. Bio bi ozbiljan propust sigurnosnog sustava da netko hoda okolo s Blackberryjem u kojem je snimka poruke kojom se može doći izravno do prvog čovjeka SAD-a; tko ima takve brojeve, pamti ih naizust, a ne zapisuje ni na papir ni u elektroničkom obliku. Ili smo samo malo previše paranoični?

Želite prijaviti greške?