Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEHNOLOŠKI DIV

Direktora Zooma iznenadio svijet bizarnom izjavom: Traži od svojih zaposlenika da se vrate u urede

zoom app
Foto: Thomas Trutschel/DPA
1/2
24.08.2023.
u 20:46

Tvrtka koja je za vrijeme pandemije Covida 19 olakšala brojnim kompanijama rad od kuće sada traži od svojih zaposlenika, koji žive unutar 80 km od zgrade tvrtke, da dolaze fizički na posao 40 posto radnog vremena

Eric Yuan, glavni direktor popularne platforme za video-pozive Zoom, zatražio je od svojih djelatnika da dolaze u tvrtku najmanje dvaput tjedno, a razlog zomu je neobičan. Naime, Insider navodi kako su djelatnici dobili upute da u tvrtku moraju početi dolaziti jer jednostavno ''ne mogu voditi dobre razgovore na daljinu''. 

Tvrtka koja je za vrijeme pandemije Covida 19 olakšala brojnim kompanijama rad od kuće sada traži od svojih zaposlenika, koji žive unutar 80 km od zgrade tvrtke, da dolaze fizički na posao 40 posto radnog vremena. 

- Jako često imate jako dobre ideje, ali je jako teško raditi kada smo svi na Zoomu - objasnio je Yuan svojim zaposlenicima na sastanku održanom početkom kolovoza. 

POVEZANI ČLANCI:

- Ne možemo raspravljati o nekim stvarima jer su svi pretežito prijateljski raspoloženi kada su na Zoom sastanku - poručio je, dodajući kako je toliko zaposlenika došlo proteklih godina da je sada ''vrlo teško izgraditi povjerenje s njima''. 

- Povjerenje je temelj svega. Bez njega mi nećemo napredovati - zaključio je na tom sastanku, prenosi medij, glavni direktor. 

>> VIDEO Izgubila je prsten u vodi dok je skakala s litice: ‘Išli smo ga tražiti i našli nešto sasvim drugo’

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar 365dias
365dias
21:58 24.08.2023.

ne znači li to da je zoom kao platforma - pušiona???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije