Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA 'IDIOTU'

Uzvratila mu otvorenim pismom na Facebooku jer ju je vrijeđao dok je trčala

Lindsey Swift
Foto: Facebook
14.08.2015.
u 08:21

"Žalim te. Tvoje ponašanje nije normalno", poručila je Lindsey Swift nepoznatom muškarcu

Lindsey Swift, 26-godišnjakinja iz Barnsleyja u Engleskoj, prošli je tjedan džogirala s dečkom kada je muškarac u bijelom kombiju usporio i počeo joj dobacivati uvrede na račun njezine pretilosti.

Kako piše Metro, muškarac je, među ostalim, sarkastično vikao riječi Mikine pjesme "Big Girl (You Are Beautiful)" prije nego što je ubrzao. Lindseyin dečko u tom je trenutku bio ispred nje pa nije čuo uvrede.

Lindsey je zbog ovog verbalnog napada u početku bila bijesna i osjećala se osramoćeno, no odlučila je na Facebooku uzvratiti otvorenim pismom "idiotu".

– Inače nisam militantna kod ovakvih stvari, idioti su idioti. Međutim, shvaćam da bi ovakvi komentari osobu s manje samopouzdanja mogli odvratiti od trčanja, i to je sramotno – napisala je, između ostalog, u pismu, poručujući da se ne srami svog tijela.

– Žalim te. Tvoje ponašanje nije normalno, a tvoj je bonton ispod svake razine. Najvažnije, opraštam ti – napisala je Lindsey muškarcu, poručujući mu na kraju da "uključi mozak prije nego što otvori usta".

Post objavljen prije gotovo tjedan dana postao je hit na Facebooku, a do danas je podijeljen više od 18.000 puta. U cijelosti ga možete pročitati ovdje:

An open letter to the idiot who thought it was ok to heckle me with fat jokes on my run yesterday,Your comment was a...

Posted by Lindsey Swift on Friday, 7 August 2015

 

>> Nakon ovoga ćete dvaput razmisliti hoćete li nekoga izbrisati s Facebooka

>> Slučajno ga dodala na Facebooku, nije očekivala kako će priča završiti

Komentara 10

HA
hakpa
09:25 14.08.2015.

Nevjerovatno kakve debilane pišete pod kategorijom vijesti.

DJ
djurex
08:59 14.08.2015.

ne znam sta bi da nismo ovo saznali i procitali...jako vazna vijest...hvala vecernjem..

NA
nano0705
12:34 14.08.2015.

Obzirom kakva si dobro ti je čovjek i reka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije