Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugodno iznenanđenje

Za njih nema krize: Ferrari radnike nagradio sa tri bonus plaće!

Tvornica Ferrari
Silvije Tomašević
04.04.2013.
u 08:53

Ako se uzme u obzir da je minimalna mjesečna plaća u Ferrariju oko 1500 eura, znači da će radnici s tom plaćom prilikom iduće isplate dobiti 4500 eura plus 4000 eura bonusa

U vremenima kada svi zbog krize otpuštaju radnike ili im smanjuju plaće, neki proizvođači automobila kao da žive u nekom drugom svijetu. Ferrari je tako zbog dobrih poslovnih rezultata odlučio svoje radnike nagraditi.

I to povećanjem plaće! Dobili su naime tri dodatne mjesečne plaće i bonuse zbog odličnih financijskih rezultata poslovanja u razdoblju od 2010. do 2012. godine. Na auto salonu u Genevi čelni ljudi Ferrarija najavili su nagrade za 3000 zaposlenih u kompaniji.

O kolikom se novcu zapravo radi? Ako se uzme u obzir da je minimalna mjesečna plaća u Ferrariju oko 1500 eura, znači da će radnici s tom plaćom prilikom iduće isplate dobiti 4500 eura plus 4000 eura bonusa. Svaki će radnik tako minimalno dobiti 8500 eura!

Ovakva odluka sigurno će dodatno motivirati radnike Ferrarija jer su novi bonusi najavljeni i ubuduće, ako se dobri poslovni rezultati ponove naravno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije