Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALCATEL ONETOUCH IDOL 3

Višestruko nagrađivani smartphone stigao u Hrvatsku!

Idol 3
Foto: Promo foto National Geographic
1/5
10.06.2015.
u 14:07

ALCATEL ONETOUCH, jedan od svjetski najbrže rastućih brandova pametnih telefona, za novo lansirani IDOL 3 osvojio je 4 nagrade na MWC 2015

IDOL 3 ponosan je na nagrađivani JBL audio sustav ss dva prednja zvučnika i Clari-Fi tehnologijom. Technicolor Color Enhance tehnologijom te 13-Mpxl stražnjom kamerem sa senzorom nove generacije. Osim toga, ekskluzivne značajke IDOL-a 3: 100% je reverzibilan, tako da korisnici mogu zgrabiti svoj telefon naopako i korisničko sučelje IDOL-a 3 automatski će se podesiti.

ALCETAL ONETOUCH IDOL 3 dostupan je u Mobis prodavaonicama (Iblerov trg 2, Heinzelova ulica 96, www.mobis.hr) te mnogim drugim prodavaonicama mobilnih uređaja.

Model 4.7'' ima quad - core CPU i HD zaslon; model 5.5" ima okta - core CPU i HD zaslon. Oba uređaja nude 4G LTE povezivost i koriste Andriod L verziju operativnog sustava.

Novi ALCATEL ONETOUCH pametni telefon IDOL 3 proizvod je s najboljim komponentama i softverom u svojoj klasi te je dizajniran u suradnji s partnerima koji su lideri u svojim područjima. Kao ekskluzivna značajka IDOL 3 modela može se navesti njegova stopostotna reverzibilnost: korisnici ga mogu primiti i naopačke, a korisničko sučelje IDOL-a 3, automatski će se prilagoditi.

Pojačajte impresivni JBL zvuk i uživajte!

Improvizirana zabava na plaži. Druženje u parku s prijateljima. Nenamješteno, prazno potkrovlje. Netko mora napraviti malo buke! IDOL 3 s nagrađivanim JBL zvuk s Clari–Fi tehnologijom omogućuje korisnicima da u svojim rukama drže profesionalne audio komponente, da stvaraju vlastitu glazbu te da reproduciraju glazbu s Interneta. Dva (da, dva) prednja zvučnika, stvaraju iskustvo 3D, ozvučenja. S ONETOUCH MIX glazbenom aplikacijom, zaljubljenici u glazbu mogu sami miksati glazbu ili prepustiti aplikaciji da to učini za njih koristeći spremljene ili online glazbene datoteke. IDOL 3 stvoren je za zabavu. Bilo kad. Bilo gdje.

Zabilježite svoju najbolju fotografiju!

Zabava u centru grada. Ulična scena noću. Druženje s prijateljima u zatvorenom prostoru. Pomoću IDOL-a 3 zabilježite sve. Stražnja 13 megapikselna kamera visoke rezolucije prigodna je i za uvjete slabog osvjetljenja. Pomoću prednje širokokutne kamere (84°) za selfije zabilježite sebe i cijelo svoje društvo. Aplikacija Fast Face Focus prepoznaje lica u 0.26 sekundi a Auto Scene Detection automatski namješta kontrast, ekspoziciju i boje kako bi korisnici uvijek i u svim situacijama dobili najbolje fotografije.

Uživajte u kristalno jasnom zaslonu s Technicolor Color Enhance tehnologijom

Pogledajte fotografiju, pročitajte poruku. Nije potrebno žmirkati, čak ni na jakom sunčevom svjetlu. Technicolor Color Enhance tehnologija nudi odlično renderirane boje dok HD zaslon korisnicima pruža savršenu vidljivost iz svih kutova a njegova osvijetljenost omogućuje kristalnu vidljivost i po jakom sunčevom svjetlu.

I usput, IDOL 3 može i naopačke.

Sučelje je uvijek na pravoj strani. Uzmite telefon na bilo koju stranu. Tako je, uređaj je 100% reverzibilan. Odgovorite na poziv, surfajte Internetom, fotografirajte ili miksajte glazbu bio telefon okrenut prema dolje ili prema gore. Bez obzira u kojem ga smjeru korisnik drži, njegov zaslon će uvijek gledati ravno u njega.

Ultra tanak pametni telefon dostupan je u dvije veličine, 4.7" i 5.5". Dolazi s dva hi-fi zvučnika, 13 megapikselnom stražnjom kamerom. Model 4.7 ima quad-core procesor i HD zaslon dok model 5.5" ima okta-core procesor i HD zaslon. Oba modela nude 4G LTE povezivost. Obje verzije koriste Andriod L verziju operativnog sustava. Idol 3 - simetričan dizajn za potpuna reverzibilnost.

ALCETAL ONETOUCH IDOL 3 od nedavno je dostupan u Mobis prodavaonicama (Iblerov trg 2, Heinzelova ulica 96, www.mobis.hr) te mnogim drugim prodavaonicama mobilnih uređaja.

Foto: Promo foto National Geographic

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije