Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NFS: Payback

Igra u kojoj stroj sam dovršava sve uzbudljivije zadatke

Need for Speed: Payback
Foto: EA
1/2
08.01.2018.
u 16:47

Kao sjajan detalj ističemo mogućnost pronalaženja odbačenih krntija koje se također mogu popravljati i koristiti u utrkama

Krajem 2017. izašla je Need for Speed: Payback, nova igra akcijsko-trkaćeg serijala koji je jedan od najprepoznatljivijih stupova tog popularnog žanra. Za razliku od prošlog nastavka, Payback nudi mogućnost igranja offline kampanje, čiji su glavni protagonisti trkač Tyler Morgan, offroad maher Sean McAlister i iskusna bjegunka Jessica Miller.

Krađa elitne jurilice

Nakon inicijalne utrke Fortune Valleyem, oni prihvaćaju zadatak krađe Koenigsegg Regere, skupog i rijetkog trkaćeg auta koji je u stvarnom svijetu predstavljen na moto showu u Ženevi 2015. godine, a u igri ga posjeduje imućni hazarder Marcus Weir. Njihova avantura brzo će poći po zlu, a priča koja slijedi na kraju prolazi se bez prevelikih uzbuđenja, čemu pridonosi i činjenica da svaku malo ozbiljniju akciju igra dovršava sama, dok igraču ostaje sjediti i frustrirano promatrati kako strojevi odrađuju njegov posao.

Potencijalne igrače zanimat će i novi sustav mikrotransakcija unutar igre. U neku ruku, naslov novog Need for Speeda najbolje opisuje kako on funkcionira: za svaku, pa i najmanju glupost dobit ćete nagradu ili kaznu, a prikupljena sredstva možete zamijeniti za modove kojima obogaćujete svoje automobile. I dok je nagrade relativno lako skupiti igranjem jednih te istih misija, zamijeniti ih za ono što vam je potrebno postaje bizaran izazov: artikli u trgovini svako se malo mijenjaju, a ako želite preskočiti uzaludne pokušaje kupnje željenog dijela, to ćete platiti stvarnim novcem.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Need for Speed: Payback
1/30

Mogućnosti dorade

Jedna od mogućnosti za podebljavanje budžeta je i sudjelovanje u klađenju na utrke, pri čemu treba biti oprezan jer doslovno riskirate da izgubite sve što ste prikupili.

Jednom kada se dokopate potrebnih sredstava i željenih dijelova, mogućnosti nadogradnje i prilagodbe vozila zaista su ogromne i značajno utječu na uspjeh u igri. Na velikoj otvorenoj mapi nedostaju nam policijske patrole (nude se samo vremenski ograničene misije potjera), ali kao sjajan detalj ističemo pronalaženje odbačenih krntija koje se također mogu popravljati i koristiti u kasnijim utrkama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije