Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mobilna industrija

Večernji list i AGENCY04 vode vas u Barcelonu na Mobile World Congress

MWC20
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
07.02.2020.
u 09:52

Mobile World Congress 2020 održat će se od 24. do 27. veljače 2020. godine u Barceloni.

MWC predstavlja kombinaciju konferencije i najveće svjetske izložbe mobilne industrije u svijetu. Tema ovogodišnje konferencije je neograničena inteligentna povezivost, a u centru pozornosti bit će 5G, umjetna inteligencija, IoT i Big Data.

Na 15. kongresu u Barceloni očekuje se  više od 100.000 sudionika.

Sve je krenulo 1987. godine – show je pokrenut pod nazivom GSM World Congress, a zatim je pojavom 3G mreža naziv promijenjen u 3GSM Congress. Kad su došle 4G mreže, naziv je promijenjen u Mobile World Congress.

GSM Association svakih šest godina odlučuje u kojem će se gradu u Europi održavati MWC, a Barcelona je domaćin već 15 godina – od 2006. godine pa do 2011., zatim od 2012. do 2017, a posljednji krug traje od 2018. do 2023. Gradovi koji su konkurirali Barceloni i natjecali su se jesu Műnchen, Pariz, Amsterdam, ali organizacijske sposobnosti Španjolaca i odličan prostor uz odličnu klimu Kataloncima su omogućili da već tri puta osvajaju pobjedu na natječajima.

Redovna cijena kotizacije koju možete osvojiti iznosi 799,00 EUR, a detaljnije informacije o tome što ona uključuje dostupne su na linku. Na navedenom kongresu svoje inovacije predstavit će neke od najvećih svjetskih kompanija poput Facebooka, Microsofta, BMW-a, Huaweija i Googlea, a detalji su dostupni na linku.

_____

AGENCY04 jedna je od najbrže rastućih IT tvrtki u srednjoj Europi, a to je potvrdila i najnovija lista koju je objavio ugledni Deloitte.

AGENCY04 i sama će imati svoj štand u Barceloni, gdje će predstavljati usluge razvoja kompleksnih enterprise rješenja, web i mobile aplikacija. Neki od njihovih klijenata su ELCA, Strabag, Xebia Labs, Raiffeisen Bank i A1 telekom.

Uskoro se seli u nove prostore u samom centru grada, a traži i nove djelatnike. Trenutačno je otvoreno deset pozicija na kojima traže djelatnike, između ostaloga i iOS developere. Popis pozicija možete pogledati OVDJE.

_____

AGENCY04 i Večernji list osiguravaju osam kotizacija za World Mobile Congress u Barceloni. To znači da nagrađujemo četiri osobe s po dvije ulaznice (smještaj i putovanje dobitnici pokrivaju sami).

Sve što trebate jest odgovoriti na nagradno pitanje. Najkreativniji odgovor nagrađujemo! Nagradni natječaj traje do 10. veljače 2020. Detalje o događaju možete doznati ovdje.

Dobitnici:
Valentina Bermanec
Petar Kokanovic
Ozren Zelić
Željko Dujmović

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije