Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chevrolet Orlando

Veća vrijednost za uloženi novac

chevrolet orlando (1)
Foto: chevrolet
1/3
20.12.2010.
u 15:15

Početna cijena obiteljskog automobila koji je stil crossovera spojio sa svestranošću monovolumenskog sedmerosjeda u Hrvatskoj, u koju stiže u veljači, bit će 120.500 kuna

Višenamjenski Orlando Chevroletov je potpuno novi model, obiteljski automobil koji je stil crossovera spojio sa svestranošću sedmerosjeda. Robusnim izgledom, istaknutim blatobranima te spuštenom linijom krova izdvaja se iz mase. No, "lice" ga nepogrešivo svrstava u Chevrolet gamu. I još nešto bi mu trebalo biti zajedničko s ostalim modelima game. Proizvođač obećava da će, u skladu s dosadašnjom politikom marke, novitet donijeti i još više vrijednosti za uložen novac.

Ili putnici ili prtljaga

Ono što mi nakon kilometara prevaljenih po Španjolskoj možemo reći jest da Orlando nudi solidan prostor za sedam putnika. Drugi i treći red sjedala podignuti su, pa je preglednost bolja i prostora za glavu ima više, ali, ipak, u trećem redu ne računajte na raskoš. Prostora za prtljagu ima dovoljno, ako zadnja dva sjedala nisu u uporabi. Prtljažnik prima do 1487 litara prtljage. Kad je u vozilu sedam putnika, za prtljagu ostaje samo 89 litara. Fleksibilan i praktičan Orlando omogućava sklapanje sjedala u ravnu podnicu prtljažnika. Sjedala se mogu nezavisno spuštati, što omogućava postavljanje različitih konfiguracija, ovisno o potrebama.

U vožnji se, zahvaljujući dobro ugođenom podvozju, pokazao stabilnim, upravljivim i udobnim. Agilnost mu nije najveći adut, ali udovoljit će prohtjevima prosječnog vozača.

U ponudi su tri motora te tri razine opreme. U prodaju na europskim tržištima kreće početkom 2011. godine, a u Hrvatskoj se očekuje tijekom veljače. Cijena ulaznog benzinskog modela sa 1,8 motorom od 141 KS i klima uređajem je 120.500 kuna.

Solidna oprema

Ulazni dizelski model sa 2,0 motorom (130 KS) i 6-stupanjskim mjenjačem u prodaji će biti po cijeni od 146.000 kuna.

Navedena cijena odnosi se na srednji paket opreme LT koji uključuje: ABS, ESP, 6 zračnih jastuka, klima-uređaj, CD-radio MP3, upravljač s komandama audiosustava, el. podizače prednjih i stražnjih stakala, el. pokretane retrovizore, upravljač podesiv po visini i dubini, putno računalo, stražnje parking senzore.

Ključne riječi

Komentara 1

PK
ptica.kos
00:59 31.12.2010.

baš je dobar autek. sviđa mi se, pravi američki van.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije