Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Extreme saving

Uz HTC One (M8) baterija traje i do 40% duže

Foto: Promo
1/3
25.03.2014.
u 17:21

Extreme power saving mode produžuje vijek baterije pa tako kada je u potpunosti napunjena, baterija traje do 14 dana

HTC je danas predstavio HTC One (M8), najnoviji pametni telefon koji se naslanja na nagrađivani HTC One (M7). Novi HTC One (M8) predstavljen je u sivoj boji (pod nazivom Gunmetal Gray)[1], s najnovijim sučeljem HTC Sense™ 6, a može se pohvaliti visokokvalitetnim, jednodijelnim metalnim kućištem s rješenjem Smart Sensor Hub koje koristi Motion Launch™ za lakše obavljanje svakodnevnih zadataka. Nova tehnologija Duo Camera omogućava snimanje fotografija koje izgledaju poput onih profesionalnih, kao i nevjerojatne efekte, dok rješenje HTC BoomSound™ ponovno postavlja nove standarde u kvaliteti zvuka pametnih telefona.

Novi HTC One (M8) može se pohvaliti i s procesorom Qualcomm Snapdragon 801 te operativnim sustavom (OS) Android 4.4 KitKat, posljednjom verzijom OS-a Android. Tu je i novo sučelje HTC Sense™ 6 koje je na uređaju dostupno kao nadogradnja koja se može preuzeti u internetskoj trgovini Google Play[1]. HTC Sense™ 6 je u potpunosti redizajniran, s čišćim i ljepšim vizualnim stilom, a donosi prilagodljive, žive tematske boje, kao i intuitivnije personalizirano iskustvo. Za one koji više vole Stock Android, edicija HTC One (M8) Google Play moći će se naručiti već danas te u idućih nekoliko tjedana kupiti u trgovini Google Play.

S HTC One (M8) baterija uređaja sada traje i do 40% duže, poručuju iz kompanije. Extreme power saving mode produžuje vijek baterije pa tako kada je u potpunosti napunjena, baterija traje do 14 dana, i još uvijek omogućava primanje poziva, poruka i elektronske pošte.

>> HTC: Potreba za vijestima rezultirala je bolje informiranim društvom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije