Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagrada "božo težak"

Urednica Večernjakovog IQ magazina nagrađena za najbolji ICT članak

Božo Težak
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
04.06.2014.
u 13:52

Tanja Ivančić Belošević iz Večernjeg lista nagrađena je za najbolji informatičko-novinarski uradak novinarskom nagradom Božo Težak

Tanja Ivančić Belošević iz Večernjeg lista nagrađena je za najbolji informatičko-novinarski uradak novinarskom nagradom Božo Težak, koju tradicionalno dodjeljuju Hrvatsko novinarsko društvo i Zbor informatičkih novinara HND-a.

Dražen Tomić, glavni urednik portala ICT Business Info, proglašen je informatičkim novinarom godine, dok je Oleg Maštruko, urednik mjesečnika Mreža, nagradu dobio u kategoriji najbolji urednički uradak.

Nagrade su danas dodijeljene ispred više od 450 uzvanika i 50-ak suradnika i kolega na poslovnoj konferenciji SAP Forum u Zagrebu.

Ivančić Belošević nagradu je dobila za članak “Optička infrastruktura u Hrvatskoj“ objavljen u BUG-u, dok je najboljim uredničkim uratkom ocijenjen mjesečnik Mreža, broj izdanja 4/2013. Nagrade 13. dodjele „SAP ICT Journalist Prize Božo Težak” dodijeljene su po jednom laureatu za svaku kategoriju.

>>Godišnja ICT nagrada urednici Večernjakovog IQ magazina

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije