Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Huawei P10

Umjetnički studio na dlanu

Huawei P10
Foto: Promo
13.10.2017.
u 16:36

Moglo bi se reći kako je Huawei P10 pravo remek djelo – ne samo iznutra, već i izvana. Dostupan je u jedinstvenim bojama što je rezultat suradnje s vodećim svjetskim autoritetom za boje – Pantone Color institutom.

Dugo iščekivani Huawei P10 spoj je modernog dizajna, napredne tehnologije i inovativnih softverskih dostignuća. Dolazi u novim atraktivnim bojama, a ono što ga čini još posebnijim je Leica prednja i stražnja kamera koje posjeduju najsuvremenije značajke snimanja portreta i selfija.

Nova definicija modernog portreta

Inovativna dvostruka Leica kamera omogućuje potpuno novo iskustvo i slobodu istraživanja umijeća portretne fotografije. Odlikuje se 12-megapikselnim RGB senzorom i 20-megapikselnim monokromatskim senzorom, kao i unaprijeđenim algoritmima za spajanje fotografije što karakterizira superiorne tehničke i umjetničke značajke na pametnom telefonu.

Valja istaknuti tehnologiju precizne 3D detekcije lica na kojoj se temelje Huaweijeve značajke dinamičkog osvjetljenja i poboljšanja izgleda portreta, a algoritam za obradu slike rezultat je opsežnog istraživanja i omogućuje stvaranje visokokvalitetnih portreta.

Foto: Promo

Zavidne performanse

Snažan procesor Kirin 960 kojeg krasi 4*Cortex A73 2.4GHz+4*Cortex A53 1.8GHz omogućuje veću i bržu učinkovitost te će ostati brz kao nov od prvog do zadnjeg dana. Grafički procesor dolazi s poboljšanim peformansama za čak 180 posto te 40 posto veću energetsku učinkovitost.

EMUI 5.1 korisničko sučelje donosi i nekoliko noviteta kaon a primjer Machine Learning Algorithm koji zapaža i uči navike korisnika te može predvidjeti korištenje aplikacija koje zatim bolje raspoređuje i reciklira resurse u sustavu.

Što se tiče baterije, Huawei P10 i P10 Plus posjeduju baterije velikog kapaciteta od 3,200 i 3,750 mAh uz SuperCharge tehnologiju koja uključuje značajku Super Safe 5 za praćenje voltaže i temperature bateriju u stvarnom vremenu te je na taj način štiti od kasnijeg oštećenja i slabljenja.

Foto: Promo

Dizajn obogaćen novim detaljima

Moglo bi se reći kako je Huawei P10 pravo remek djelo – ne samo iznutra, već i izvana. Dostupan je u jedinstvenim bojama što je rezultat suradnje s vodećim svjetskim autoritetom za boje – Pantone Color institutom. Osim toga, izuzetno je elegantan i tanak (6,98mm) uređaj što ga čini ugodnim za držanje u ruci.

Specifikacije

Operativni sustav

Android 7 + EMUI 5.1

Procesor

Kirin 960, Octacore 2.4/ 1.8GHz

Memorija

4.0GB RAM, 64GB , microSD

Zaslon

5.1” FHD 1920 x 1080

Mreža

LTE Cat 9 B1/3/7/8/20/38

Stražnja kamera

12 + 20 MPx Leica dvostruka kamera, Hybrid AF, OIS, Dual Tone LED

Prednja kamera

8.0 MPx prednja kamera

Baterija

3200mAh baterija, Huawei Superpunjač

Povezivost

BT4.2, Wifi 11a/b/g/n/ac, NFC, Čitač otiska prsta 3.0 (level 4), USB Type-C™

Senzori

Fingerprint Sensor, G-Sensor, Gyroscope sensor, Compass, Ambient Light Sensor, Proximity sensor, Hall sensor, Barometer

Foto: Promo
Nikad niža cijena za Huawei P10

Požuri u Elipso i iskoristi turbo akciju na Huawei P10 | P10 Lite | P10 Plus smartphone uz koji dolazi i 2 godine osiguranja od loma ekrana! Akcija traje od 03.10. do 31.10.2017. ili do isteka zaliha.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije