Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKIM KORISNICIMA

Twitter ukinuo mogućnost primanja poruka od svih

twitter
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.11.2013.
u 19:33

Prošli mjesec objavljeno je da je Twitter dopustio korisnicima da prihvate poruke od svih drugih korisnika

Twitter je samo nekoliko tjedana nakon uvođenja nekim korisnicima isključio mogućnost da primaju izravne poruke od svih, a ne samo od onih koje prate, prenosi Mashable.

Korisnici Twittera inače mogu slati poruke svojim followerima, ali ne i obrnuto. Prošli mjesec objavljeno je da je Twitter dopustio korisnicima da prihvate poruke od svih drugih korisnika, a riječ je o mogućnosti koju je Twitter potiho počeo testirati još 2011. godine. Neki korisnici, naime, mogli su uključiti tu opciju u postavkama. Međutim, sada ti korisnici više ne vide tu mogućnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije